پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت برنامه ی 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

تکنیک های کنکور

تکنیک های تست زنی را یاد بگیریم!

تماس با ما مشاوره تحصیلی رایگان
5/5 - (1 امتیاز)

بجز درس خواندن و تلاش برای یادگیری مفهومی دروس، یکی از فاکتور های مهمی که برای موفقیت در کنکور اهمیت دارد، یادگیری تکنیک های تست زنی است. تست یا همان سوالات چهارگزینه ای که درون مایه اصلی آزمون ورودی دانشگاه (کنکور) است، برای بسیاری از داوطلبان یک مزیت محسوب میشود و پاسخگویی به آنها را آسان تر از سوالات تشریی میدانند. اما در این میان داوطلبانی هم هستند ک روش های تست زنی را نمیدانند و در کنار برنامه ریزی برای مطالعه دروس، نیاز به یادگیری آنها دارند.

خب این یک حقیقت است که تعداد سوالات چهارگزینه ای مطرح شده در کنکور به نسبت زمانی که در اختیار داوطلبان قرار میگیرد به شکل چشم گیری کمتر است و هر داوطلب برای هر تست تقریبا یک دقیقه وقت دارد پس یادگیری تکنیک های تست زنی مثل رد گزینه، پاسخ از روی جواب و مدیریت سوالات سخت و حذفی را باید یاد بگیریم.

تمرکز در روز های مانده به کنکور نکته بعدی است که باید به یاد داشته باشیم. اگر بهترین روش های تست زنی کنکور را نیز بدانید تا در جلسه کنکور تمرکز نداشته باشید و توانایی استرس خود را نداشته باشید هیچ تکنیک و هیچ تعداد ساعت مطالعه ای به درد شما نمیخورد.

افزایش سرعت تست زنی و آموزش روش های تست زنی برای کنکور 1402

چطور تکنیک های تست زنی یاد بگیریم و اجرا کنیم؟

حتما همه شما تابحال تست زده اید و سعی کرده اید که در سوالات چند گزینه ای توانایی های خود را افزایش دهید اما نمیدانید چطور روش های تست زنی را یاد بگیرید و اصلا نمیدانید انواع تست زنی چگونه است! خب به عنوان مشاور تحصیلی باید به شما بگوییم که اولین و مهمترین کاری که برای تقویت توانایی تست زنی خودتان باید انجام بدهید شناخت نوع تست ها و همپوشانی آنها با نیاز های درسی تان است. انواع تکنیک های تست زنی:

  • تست زنی آموزشی: همراه با مطالعه و جهت تثبیت یادگیری
  • تست زنی تمرینی: چندروز بعد از تثبیت یادگیری و بعد از اتمام یک مطلب و برای برطرف کردن نکات مبهم و تسلط بر دروس
  • تست زنی مهارتی:تست های حل شده با کمک روش های تست زنی که عموما در دوران جمع بندی جهت بالا بردن سرعت

خب تست های آموزشی و تمرینی خیلی تست های عجیب و غریب و خاصی نیستند و صرفا مراحل اولیه و پیش نیاز های یادگیری تکنیک تست زنی هستند. برای تست های آموزشی تعداد و سطح سوالات اهمیت چندانی ندارد. این درالی است که یکی از تکنیک های تست زنی توجه به تعداد سوالات درست در مدت زمان مشخص باتوجه به سطح سوال است.

در مرحله دوم تست زنی که تست تمرینی است، زمان اهمیت بیشتری پیدا میکند، تعداد تست ها مهم است و سطح سوالات نیز خیلی طبقه بندی شده و مبحثی نیست.

و مرحله آخر، تست زنی مهارتی است که معمولا در چند ماه مانده به کنکور خیلی مورد توجه مشاوران و دانش آموزان قرار میگیرد و نقطه حساس یادگیری تکنیک های تست زنی نیز همینجاست.

برای بررسی روش های تست زنی دروس حفظی و حلی به صورت جداگانه کلیک کنید.

تست زنی آموزشی رو یاد بگیر تا یادگیری روش های تست زنی به دردت بخوره!

اگر علم نداشته باشید یادگیری تکنیک های تست زنی به چه دردی میخورد. مثلا فرض کنید شما تکنیک رد گزینه را بلد باشید اما ندانید کدام گزینه اشتباه است که بخواهید بر اساس جواب ها گزینه اشتباه را رد کنید! خب برای شروع تست زدن آموزشی اول باید از منابعی که تست های طبقه بندی شده دارند شروع کرد و آنها ترجیا مبحثی تست زد. تعداد سوالات مهم نیست اما بررسی تست هایی که اشتباه زده میشوند اهمیت دارد.

تست زدن آموزشی برای داوطلبانی که در ماه های اول مطالعه مستمر و منظم داشته اند اهمیت دارد و اگر داوطلبان در دوره جمع بندی هستند یا میخواهند صرفا برای تست زنی کنکور آماده سوند، دیگر وقتی برای تست زدن آموزشی ندارند.

شروع کنکور از تابستان یازدهم

تست زنی برای کنکور چگونه است؟

تست های تمرینی به چه دردی میخورند؟

تست های تمرینی برای شروع از نیمه دوم دوازدهم خوب است. یعنی وقتی شما دروس را تا حدودی خوانده اید و میتوانید حداقل تست هایی که نکته دار نیستند را در زمان مشخص حل کنید. برای شروع مثلا اگر میخواهید از مبحث دنباله های ریاضی تست حل کنید و منبع تست شما 300 سوال از این مبحث دارد، در مرحله تست زنی 30 سوال را باید در زمان 1 ساعت و به صورت رندوم حل کنید.

این تست ها نه خیلی سخت باشند نه خیلی آسان و همه جور تستی برای تسلط بر محتوای آموزشی ضروری است. مثلا برای این کار میتوانید تست های زوج را حل کنید، یا تست هایی که مضرب ده هستند را به عنوان تست های تمرینی خود انتخاب کنید. تست های مضرب 5 را انتخاب کنید، یا از خر صفحه 5 تست را رندوم انتخاب کنید!

نکته مهمی که در تکنیک های تست زنی تمرینی مهم است این است که اولا تعداد تست هایی که در هر وعده میزنید باید برابر با تعداد تست های آن درس در کنکور باشد. مثلا اگر برای درس شیمی کنکور ریاضی میخواهید تست های تمرینی بزنید، باید تعداد 35 تست را در هر وعده و هربار در مدت زمان نزدیک تری به زمانبندی کنکور ببندید.

اگر مثلا در کنکور تجربی 50 سوال زیست شناسی مطر میشود، تست های منبع تست زنی خود را بر اساس تعداد یا شماره سوال یا به صورت مبحثی و … به دسته های 35تایی تقسیم کنید و در دوران تکمیل مطالعه اتون تست های تمرینی رو تکمیل کنید.

پس بررسی بودجه بندی سوالات کنکور 1401 اهمیت ویژه ای در مدت زماندرس خواندن شما برای کنکور دارد. شاید بتوان این بررسی و تحلیل سوالات کنکور سال های گذشته را یکی از مهمترین مراحلی دانست که یک کنکوری باید به کمک مشاور پشت سر بگذارد.

تست زنی برای کنکور با تکنیک مهارتی

در تست زنی مهمترین مهارت درست جواب دادن است یعنی هر کاری که میکنید باید مطمئن باشید که نهایتا به جواب درست میرسید. مثلا اگر قرار است با بیشتر شدن تعداد تست ها و کوتاه تر شدن زمان تست زنی، تعداد غلط هات بیشتر بشه، اون تکنیک تست زنی رو بذار کنار و اگه روش دومی بهت پیشنهاد نشد و مشاورت بهت گفت فقط همین روش رو داریم، حتی مشاورت رو هم عوض کن!

تو باید برای درس خوندن گزینه های انعطاف پذیر داشته باشی تا سیستم خلاق بدنت نتونه تنبلی و بهانه هات رو بهت تحمیل کنه.

زمان بندی است که در تست زنی مهارتی آن را یاد میگیرید. البته جواب درست دادن هم از دیگر اولویت ها است که بایدبه آن توجه کنید. درواقع میتوان ادعا کرد که در تست زنی مهارتی باید به جواب درست دادن هم اهمیت بدهید. یعنی نگران نباشید که به فلان سوالجواب نداده ام و پاسخنامه سفید است!

از حالا به کم بودن تعداد پاسخ هایتان عادت کنید که سر جلسه آزمون و در هنگام کنکور این نگرانی توان و انرژی ذهنی شما را تحلیل نبرد.

یکی از تکنیک های تست زنی مهارتی، فعالیت مغزی شبیه کنکور است. یعنی یک روز تعطیل بیدار بشید و مثل کنکور به تعداد سوالات مشخصی از درس های مختلف پاسخ دهید و جواب را در یک پاسخنامه وارد کنید. در این مدت اجازه ندهید که پاسخنامه شما را اغفال کند یا به این فکر کنید که یک لحظه راهنمایی کوچکی بگیرم. تمام شرایطی که لازم است برای شبه کنکور بودن فراهم کنید. این کار چند مزیت را برای شما به همراه خواهد داشت:

  • عادت به زمانبندی مناسب برای روز کنکور
  • عادت به نشستن در یک مکان برای ساعات طولانی
  • پیدا شدن نقطه ضعف مبحثی
  • آمادگی ذهنی برای تغییر درس و مبحث به صورت دوره ای
  • یادگیری روش مخصوص به خودت در تست زنی
یادگیری روش تست زنی مهارتی برای بالا بردن سرعت و دقت

روش های تست زنی مخصوص به خودت رو پیدا کن!

تست مهارتی اگر یک خوبی داشته باشد، این است که مشخص میکند برای شما کدام روش بهتر است. تما شنیده اید که بعضی از مشاور ها میگویند باید اول سوالاتی که برات آسون تره رو پیدا کنی و براساس بودجه بندی سوالات کنکور، مبحثتو عوض کنی تا زمان کمتری رو از دست بدی! اما نکته جالب اینکه باتوجه به آخرین تغییرات کنکور 1402 و مشخص نبودن میزان تفاوت بودجه بندی کنکور ها باهم، این بدترین پیشنهادی است که میتوان به دانش آموز داد.

البته ما تکنیک ضربدر منفی رو رد نمیکنیم و برای جواب دادن به سوالات در وقت مشخص به این کار نیاز داریم، اما اینکه مباحث رو تغییر بدید و بر اساس بودجه بندی سوالات رو جواب بدید اشتباهه محظه!

با تست های مهارتی که توی خونه میزنی، متوجه میشی که توی چه مباحثی ضعف بیشتری داری و کجاها باید برگردی درسنامه یا جزوه های جمع بندی و خلاصه نویسی هاتو دوباره بخونی. بنابراین تو با تست زدن مهارتی داری هم نقاط ضعفت رو پیدا میکنی و هم تست زنی هات رو سریع تر و دقیق تر میکنی. اما به شرطی که این نکته کلیدی که بهت میگم رو هم توی تست زنی مهارتی و هم توی کنکور رعایت کنی.

روش علامت گذاری (ضربدر منفی) رو در تست زنی ها فراموش نکنید و قطعا در هر درس نقاط قوتتون رو باید جدی تر بگیرید و اول به سراغ اونها برید. اما فراموش نکنید باید طوری برنامه ریزی کنید که در زمان مشخصی که دارید تست میزنید(چه توی کنکور و چه توی خونه) همه سوال ها رو حداکثر سه بار مرور کنید.

فکر نکنید اگر 5 بار مرور کنید دقیق تر میشه، سه بار کافیه! مرور بیشتر فقط وقت طلف کردنه! درحالی که میتونی همون وقتی که برای مرور گذاشتی رو به حل کردن چندتا تست سخت کنکور که میدونی نکته اش رو بلدی و فقط زمانبر هست اختصاص بدی. با سه بار مرور هم وقت داری برای سوالات سختی که جا گذاشتی تلاش کنی و هم مطمئنی که همه سوال ها رو چندبار چک کردی و سوالی نیست که بلد باشی ولی چون هول شدی یا وسواس فکری گرفتی کنار گذاشته باشی.

اگر از آن دسته دانش آموز های وسواسی هستی که مدام به عقب برمیگردند و سعی میکنند تست های حل نشده را هرطور شده (حتی به غلط) جواب بدهند، تمرین تست های مهارتی برایتان ضروری است و تا قبل از رسیدن روز کنکور باید روی این تکنیک تست زنی حسابی کار کنی.

نکاتی که برای افزایش سرعت تست زنی لازم دارید

همه چیز هایی که درباره مراحل تست زنی برای کنکور گفتیم تمام نکاتی که برای تست زنی لازم است را پوشش نمیدهد. برای تثبیت روش های تست زنی و تقویت مهارت خود باید به نکاتی که میگوییم توجه لازم را داشته باشید. در زیر به صورت خلاصه لیستی از نکاتی که به عنوان مشاور کنکور پیشنهاد میدهیم را برایتان بازگو میکنیم که برای توضیات بیشتر میتوانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

  • خلاصه نویسی و نکته برداری از تست ها
  • علامت دار کردن تست های سخت یا نکته دار
  • تمرین تقویت زمانبندی تست زنی برای کنکور(خیلی مهم)
  • انتخاب منبع درست و ادامه منبع تا رسیدن به نقطه دلخواه
  • خودداری از حفظ کردن

علامت دار کردن تست ها اولین و مهمترین تکنیک تست زنی

در هر مرحله ای از تست زنی برای کنکور بودید(چه تست زنی مهارتی، چه آموزشی یا تمرینی) دو گونه تست را در منبع تست زنی تان باید علامت دار کنید. اولا تست های خلاقانه و دوم تست هایی که نتوانستید حل کنید و برایتان گنگ بوده!

روش ضربدر منفی مخصوص تست زنی خودت رو بساز

اگر به تست های خلاقانه ای بر خوردید که نکته خاصی را مورد سوال قرار میداد یا به نظرتان در طرح سوال از تکنیک ویژه ای استفاده شده است، آن را علامت گذاری کنید، در جزوه خلاصه نویسی تان نکته را یادداشت کنید تا نکته را به یاد داشته باشید و در موارد مشابه بتوانید موضوع را حل و فصل کنید.

نکته دوم درباره تست هایی است که به هر دلیلی نتوانستید درست جواب دهید. این تست ها را باید در دور بعدی تست زنی یعنی در مرحله تست های تمرینی مرور کنید و از اول حل کنید. اگر اشتباه شما محاسباتی باشد و در عدد و حساب و کتاب به مشکل خوردید، جدی نگیرید فقط دقتتان را بیشتر کنید.

برای تسلط روی تست زنی برای کنکور پاسخ های تشریحی سوالات را بخوانید

در مرحله های تست زنی تمرینی و آموزشی حتما باید پاسخ تشریحی را بخوانیم. حتی اگر تست را درست حل کرده باشیم در مرحله تحلیل آزمونمان باید پاسخ تشریحی بررسی و مطالعه شود. برای این قانون علت داریم. علت این قانون هم این است که :

پاسخ های تشریحی سوالات توسط اساتید مختلفی در انتشارات نوشته میشود و قلم متفاوتی دارد. درست است که شما نکته را میدانستید اما ممکن است در روش حل این ناشر یا استاد کنکور روش ویژه ای نهفته باشد که فرایند رسیدن به جواب را برای شما کوتاه تر کند و یا باعث درک عمیق تر موضوع و تحلیل قوی تر دانش آموز شود. پس در دسته نکته های خلاصه برداری شده قرار میگیرد.

زمانبندی دقیق و جلو افتادن از زمان به کمک روش های تست زنی

زمانبندی را به خودتان آموزش دهید. اگر جزو دانش آموز های کند دست هستید، حتما روی آن کار کنید و یاد بگیرید چطور خودتان و سرعتتان را (به هر دلیلی که آرام است) با زمانبندی دقیق تست زنی برای کنکور وفق دهید. میدانید درست مثل خرج کردن حقوق یک کارمند میماند. اگر شما یک روز تصمیم بگیرید که برای خودتان لباس گران قیمتی بخرید، باید حتما در روز های دیگر لباس نخرید یا لباسهای ارزان قیمت تری خریداری کنید تا بتوانید برای لباس مورد علاقه تان پول پس انداز کنید. یعنی:

اگر قرار است برای یک تست سخت فیزیک بیشتر از 1 دقیقه وقت بگذارید تا به جواب درست برسید، پس باید در تست های 30 ثانیه ای زمین شناسی یا زیست سریع تر عمل کنید و در 15 ثانیه تست را درست جواب دهید و 15 ثانیه اضافی را به تست سخت ریاضی اختصاص دهید.

خب این وظیفه یک مشاور خوب است که روش های تست زنی رو همراه با روش های تقویت زمانبندی بهتون یاد بده و ازتون بخواد که تست ها رو در زمان مشخص بزنید و اولین راهش هم آموزش تکنیک ضربدر منفی است. اما ازونجایی که چیزی برای مشاور های تیم مشاوره تحصیلی آکو مهمتر از موفقیت دانش آموزان کمتر برخوردار نیست، چند راهکار اصلی و عام را از هزاران روش شخصی سازی شده ای که برای تقویت قدرت زمانبندی وجود دارد در اختیار دانش آموزان همراه ما قرار میدهیم.

مشاوره تخصصی کنکور تجربی
مشاوره تخصصی کنکور ریاضی
مشاوره تخصصی کنکور انسانی
مشاوره تخصصی کنکور هنر
مشاوره تخصصی کنکور زبان

روش قرمزآبی برای بالا بردن سرعت تست زنی و اجرای تکنیک های تست زنی

اول از همه اینکه اگر خیلی کند هستید و فکر میکنید که از جمله داوطلبان “خسته” هستید، یک خبر خوب داریم و یک خبر بد. خبر خوب اینکه راه ل شما برای بالا بردن سرعت مطالعه اتون این است که هدف گذاری کوتاه مدت انجام دهید. خب یک خبر بد اینکه شروع از دی و بهمن و عید برای شما عزیزان غیرممکن است و شما حداقل باید از اردیبهشت یازدهم تست زنی برای کنکور پایه را شروع کرده باشید.

برای هدف گذاری کوتاه مدت مثلا 5 دقیقه زمان بگیرید و تست زنی را شروع کنید تی اگر در اولین تلاش هایتان در 5 دقیقه فقط یک تست زدید هم مهم نیست. به خودتان و ذهنتان برای آماده شدن فرصت دهید. تکنیک علامت گذاری و شناخت سوالات مبحثی 15 ثانیه ای رو یادتون نره! برای اینکه تکنیک های تست زنیتون کامل بشه یه پیشنهاد جذاب ولی کمتر شنیده شده براتون داریم!

مراحل اجرای تکنیک تست زنی قرمزآبی:

هنگام تست زدن برای تقویت زمانبندی و بالا بردن سرعت از دو رنگ خودکار یا مداد برای پاسخ استفاده کنید. برای اجرای روش دوقلم مثلا با رنگ مشکی شروع کنید به پاسخ دادن گروهی از تست ها که برای 30 دقیقه آینده در نظر گرفته اید. بی وقفه پاسخ دهید و زمان کل را در نظر داشته باشید.

افزایش سرعت تست زنی

مثلا اگر باتوجه به تعداد سوالات و زمان در نظر گرفته شده، برای هر تست 85 الی 90 ثانیه وقت دارید، در این تکنیک تست زنی بعد از تمام شدن این زمان و وسط حل کردن تست دست نکشید و سوالی را که بلدید حل کنید و میدانید راه حل چیست، حتی اگر شده در 5 دقیقه هم حل کنید.

زمان مشخصتان که تمام شد وقت تغییر رنگ مداد یا خودکارتان است. جواب بدهید و کورنومتر را هم استاپ نکنید. جواب بدهید تا همه تست هایی که میتوانستید حل کنید را حل کنید. (همانطور که گفتم نباید به فکر زمان از دست دادن باشید و اگر نکته تست را میدانید یا میدانید که از راه تشریحی میتوانید آن را حل کنید، مزایقه نکنید و برایش وقت بگذارید. این کار چه کمکی به شما میکند؟

با تکنیک قرمز و آبی شما به دو صورت میتوانید درصد بگیرید که اطلاعات مفیدی را درباره توانایی های علمی و عملی شما در اختیار شما و البته مشاورتان قرار میدهد. اول از همه اینکه با درصد کلی که درصد کل جواب های درست شما در آزمون است (جواب های آبی و قرمز) و میزان توانایی علمی شما را بدون در نظر گرفتن زمان محدود کنکور نشان میدهد. و درصد دوم درصد سوالات درستی است که در زمان مشخص جواب درست داده شده است و شما را از میزان توانایی تند خوانی، تست زنی برای کنکور و هوش هیجانی شما حکایت دارد.

هر چه درصد تست های بدون محدودیت زمانی درست شما بیشتر باشد، توانایی تست زنی سریع شما کمتر است و بیشتر نیاز به تمرین دارید. حالا چطور توانایی تست زنیمون رو ببریم بالا؟

بعد از مدتی سعی کنید در این 5 دقیقه دو تست را درست حل کنید و به همین منوال پیش بروید تا بتوانید در مدت حدود سه ساعت به تعداد تست های کنکور سراسری تست بزنید و البته مرور هم داشته باشید.

برای دانلود تست های درس به درس و جامع کلیک کنید

حفظ کردن، طبل تو خالی برای تست زنی

حتما دیدید که بعضی از استاد های کنکور حتی برخی از بهترین اساتید کنکور تکنیک های حفظ کردن فورمول ها رو توی فیزیک و ریاضی بیس کارشون قرار میدن و یا میگن باید استوکیومتری رو با حفظ اعداد پر تکرار حل کنید و … اما اینطور نیست! حفظ کردن راه ل هیچ چیزی نیست!

شما با حفظ کردن فقط فضای بیشتری رو در مغزتون پر میکنید و مطمئن باشید وقتی وقتش شد و لازم بود از اون دیتا هایی که صرفا با شعر و اسم و رمز و … و براساسا تیپ بندی سوالات توی ذهنتون کردید استفاده کنید، هیچکدوم در وقت درست و ای درست یادتون نمیاد. باید چند دقیقه فکر کنی که رمزت چی بود و از کجا می اومد و الا تازه اگه با اونیکی رمزی که گذاشتی قاطیش نکنی.

یادگیری مفهومی تنها راه داشتن یک تست زنی سریع و با کمترین غلط است. اما این به معنی به خاطر سپردن فورمول های اصلی با دلیل و منطق و تحلیل نیست. مثلا اگر قراره فرمول سرعت حرکت متحرک رو در فیزیک حفظ کنی، بخون که این دلتا چیه و از کجا اومده، چرا سرعت به توان دو شد، شتاب رو چطوری حساب کردیم و تاثیر نیرو های دیگه کجان و چطوری اثر میگذارن!

انتخاب منبع درست و ادامه منبع درست برای دستیابی به تمرکز در تست زنی

اگر یک بار و دو بار و سه بار و چهار بار تست زدی ولی نتونستی به هدفت توی سرعت تست زنی و تعداد تست های درست برسی، نگران نباش! این اتفاق برای همه دانش آموزان عادی است و اکثرا هم در همین نقطه تسلیم ذهن خلاقشون میشن و راه آسان تر رو یعنی عوض کردن منبع و پایین آوردن سطح سوالات رو انتخاب میکنن. اما دانش آموزی که مشاور داره، میدونه که این انتخاب اشتباهه و اگر بخواهی با یکم سختی تسلیم بشی، تا سال دیگه هم حتی به سطح کنکور نمیرسی و همیشه در د همون تست های ساده اولیه میمون و در میان داوطلبان خوشبخت کنکور نخواهی بود.

انتخاب منبع درست اصلی ترین تکنیک های تست زنی

فراموش نکنید که 90% مشکلاتی که دانش آموزان دارند، عدم علم یا سط هوشی پایین نیست بلکه دانش آموزان فقط با یادگیری تکنیک های تست زنی مشکل دارند که آن هم فقط با تست زدن بیشتر و البته سطح بالا تر ممکن خواهد بود. پس ناامید نشید و به کار و برنامه اتون عمل کنید لازم نیست برید و از اول مطلبی که بارها و بارها خواندید رو از صفر بخوانید. همیشه این سوال را قبل از ناامید شدن از خودتان بپرسید:

من توانایی علمی دارم اما اگر میتوانستم به توانایی های علمیم اکتفا کنم و فقط با خوندن مطلب بلافاصله بعدش همه تست ها رو درست بزنک، چه نیازی به مشاور و برنامه ریزی و جمع بندی قبل کنکور و منبع تست زنی و …. داشتم؟

حرف های یک مشاور درباره رش های تست زنی

به عنوان آخرین توصیه هایی که میتونم بهتون بکنم میخوام چندتا نکته رو یادآور بشم. اول اینکه تکنیک ضربدر منفی نه تنها برای تنظیم و کنترل زمان باقی مانده به ما کمک میکنه بلکه وقتی رفته رفته تعداد تست های درستی که توی دفترچه میزنید بیشتر میشه، میتونید افزایش رویحه اتون رو هم به وضوح حس کنید و میدونید که انگیزه و خودباوری 60 درصد کنکور را تشکیل میدهد. اما نکته های من به اینجا ختم نمیشود و برای تکمیل مقاله ام نیاز دارم چند تا حرف کوچیک دیگه هم بهتون بزنم.

اول اینکه تکنیک ها رو فقط در حد شنیدن بلد نباشید. سعی کنید با اون تکنیک زندگی تست زنی کنکورتون رو پیش ببرید. بدونید که چی به چیه و کدوم علامت رو برای تست های سخت گذاشتی، کدوم تست ها نکته دار بوده و یا نیاز به وقت و تمرکز بیشتری داشته و کدوم ها رو صددرصد بلدی ولی فعلا اولویتت نیستن. این علامت ها از روز شروع تست زنی تا وقتی سرجلسه نشستی باید ثابت و مشخص در ذهن تو قرار بگیره.

این علامت ها میتونن کاملا شخصی سازی شده تو باشن و هیچ داوطلب دیگه ای ازش سر در نیاره اما تو بتونی باهاش سرعت و دقت تست زنیت رو ببری بالا.

مشاوره تحصیلی برای کنکور و تست زنی

نکته بعدی اینکه درسته گفتیم که حذف دروس از دفترچه کنکور کار درستی نیست(که البته با این شرایط دفترچه های جدید خیلی هم کار قابل اجرایی نیست) اما اگر شرایط خاصی داری، به شدت استرسی هستی یا هر مشکلی که ممکنه جواب دادن به سوالات به ترتیب دفترچه رو برات سخت کنهو زمانت رو ازت بگیره، میتونی به کمک مشاورت به این تکنیک تست زنی برای کنکور هم فکر کنی.

یعنی یک درس رو از ترتیب دفترچه خارج کنی و در نهایت به اون برگردی! اینطوری شاید بتونی با اعتماد به نفس بیشتری درسی که زیاد اساس امنیت نمیکنی رو جواب بدی!

کار مهمی که در جلسه کنکور نباید انجام بدید استرس دادن به خودتونه. یعنی از این عادت های بچه مدرسه ای ها که همه سوال ها رو یک بار نگاه کلی میندازن دست بکشید و سعی کنید روی هر سوال تمرکز کامل داشته باشید تا بتونید اون 50 درصد از جوابی که توی سوال پنهان شده رو پیدا کنید. یادتون نرفته که بهتون میگفتم از طرز خوندن سوالات میشه فهمید کدوم داوطلب رتبه میشه و کدوم یکی یه دانش آموز معمولی.

کانال آپارات تیم مشاوره تحصیلی آکو

مهشید صالحی نژاد

مهشید صالحی نژاد مدیر تیم تولید محتوای سایت مشاوره تحصیلی هستم. سعی می کنم بهترین و با کیفیت ترین محتوای آموزشی را در اختیار شما قرار دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا