پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت برنامه ی 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

مشاور من

نحوه تحلیل کارنامه آزمون قلم چی

تماس با ما مشاوره تحصیلی رایگان
به این نوشته امتیاز دهید
تحلیل کارنامه های آزمون آزمایشی قلم چی به روش مرکز مشاوره تخصصی کنکور آکو

شما برای خواندن این مطلب به تنها 11 دقیقه زمان نیاز دارید!
در این مقاله به مطالب زیر خواهیم پرداخت:

  • آموزش پیدا کردن کارنامه کامل آزمون قلمچی شما
  • تحلیل یک نمونه کارنامه آزمون آزمایشی قلم چی و آموزش نحوه استخراج اطلاعات مفید آن
  • آموزش بهترین روش تحلیل یک ازمون ازمایشی
  • پاسخ به همه ی سوالات احتمالی شما در رابطه با تحلیل آزمون توسط مشاوره متخصص کنکور

تحلیل کارنامه آزمون آزمایشی قلم چی من کجاست؟

شرکت کنندگان در آزمون های آزمایشی قلم چی به طور معمول در بعد از ظهر روز جمعه ای که در آزمون شرکت کرده اند؛ می‌توانند کارنامه آزمون خود را در صفحه شخصی خود که توسط واحد انفورماتیک کانون قلم چی برای هر دانش اموز ایجاد شده است؛ مشاهده کنند.
برای دسترسی به کارنامه خود ابتدا وارد سایت رسمی کانون قلم چی شوید؛ (سایت رسمی قلم چی)
سپس از منوی بالای صفحه، گزینه “صفحه شخصی شما” را انتخاب کنید.
پس از وارد کردن شمارنده و رمز عبور خود، به صفحه ی شخصی خود منتقل می‌شوید.
اگر کارنامه بارگزاری شده باشد در اینجا می‌توانید به راحتی کارنامه خود را مشاهده کرده و نسخه پی دی اف آن را دریافت کنید.
شمارنده خود را فراموش کرده اید؟ شمارنده شما یک عدد 9 رقمی است که به ترتیب از بخش های زیر تشکیل شده است:

  • 2 رقم اول سال ثبت نام شما در قلم چی است.
  • 4 رقم بعدی شناسه نمایندگی ای را نشان می‌دهد که شما در آن ثبت نام کرده اید.
  • 3 رقم آخر بیان گر این است که شما چندمین نفری هستید که در آزمون ثبت نام کرده اید.
    حال به سادگی می‌توانید شناسه خود را به خاطر بسپارید و به فرایند ورودتان سرعت ببخشید.

چگونه کارنامه آزمون آزمایشی قلم چی خود را به طور دقیق تحلیل کنم ؟

در ادامه ی این عنوان یک کارنامه آزمایشی از آزمون قلم چی را برای نمونه با هم تحلیل و بررسی می‌کنیم. کادر های رنگی ترسیم شده توسط تیم آکو رسم شده اند و در کارنامه اصلی وجود ندارند.

یک نمونه کارنامه کامل قلم چی ، نحوه‌ی تحلیل کارنامه آزمون قلم چی
یک نمونه کارنامه قلم چی (درصدهایش برایتان بدآموزی نشود!)
  • در کادر طوسی رنگ بالای صفحه در کارنامه آزمون قلم چی می‌توانید مشخصات خودتان را مشاهده کنید.
  • جدول بعدی مربوط به دروس اختصاصی رشته شما است؛ و شامل درصد، چند از ده، مقایسه با هم تراز، رتبه، ارزیابی، دهک، و تعداد تست های درست، نادرست و نزده می‌باشد.
  • کادر زیر دروس اختصاصی مربوط به دروس عمومی رشته شماست؛ و شامل تمام اطلاعاتی است که در کادر بالایی برای دروس اختصاصی ارائه شد.
  • در کادر بعدی وضعیت کلی را شامل می‌شود. دراین کادر می‌توانید تراز کل، تراز اختصاصی و عمومی، رتبه ی خود در کشور، منطقه، شهر و دهک را بررسی کنید.
  • در بخش رو به رو نمودار پیشرفت تحصیلی خود در آزمون قلم چی را مشاهده می‌کنید. این نمودار روند تراز های عمومی، اختصاصی و کل همه ی ازمون هایتان را نمایش می‌دهد. توجه داشته باشید که مشاهده ی یک نمودار سینوسی و نوسان دار یک هشدار در وضعیت ازمون های شما محسوب می‌شود.
  • در کادر آخر می‌توانید پاسخ نامه کلیدی خود را به همراه پاسخ های درست مشاهده کنید. این کادر به شما در تحلیل آزمون قلم چی کمک می‌کند که با داشتن یک نمای کلی، عملکرد تست به تست خود در آزمون قلم چی را تحلیل میکنید و تقریبا بر کل تست های تسلط پیدا کرده و به راحتی آن را بررسی نمایید.
  • با بررسی دقیق تر می‌توانید در کادر های دروس اختصاصی و عمومی، درصد، تراز، چند از ده، مقایسه با هم تراز و رتبه را به تفکیک هر درس مشاهده کنید.
تحلیل آزمون به سبک رتبه برتر ها باید شامل چه مراحلی باشد؟ /دختر خوشحال- دختر کلافه- دختر متعجب با کتاب قرمز در دست- دختر عینکی
تحلیل آزمون به سبک رتبه برتر ها باید شامل چه مراحلی باشد؟

یک اشتباه رایج بسیاری از داوطلبان کنکور سراسری، این است که آزمون های آزمایشی خود را تحلیل نمی‌کنند. تحلیل آزمون یک بخش مهم از فرایند شرکت در آزمون های آزمایشی است؛ و اگر انجام نشود؛ و یا به اشتباه انجام شود؛ ضربه جبران ناپذیری به وضعیت درسی داوطلبان وارد می‌کند. ساده تر بگوییم، اگر آزمون های خود را تحلیل نمی‌کنید؛ فرق چندانی با کسانی که آزمون های آزمایشی را شرکت نمی‌کنند، ندارید!
توجه کنید که تحلیل آزمون خود را حتما بعد از ظهر همان روزی که آزمون داده‌اید انجام دهید.

نحوه درست تحلیل آزمون قلمچی

تحلیل درست آزمون های آزمایشی باید به گونه ای باشد که:

  • به کلیه نکات آزمون یک تسلط نسبتا بالا پیدا کنید.
  • متوجه نقاط قوت و ضعف خود در هر درس بشوید.
  • نوع اشتباهات خود و دلالیل انجام اشتباه را بفهمید و بتوانید برای آن ها راهکار ارائه دهید.
  • بتوانید از دفترچه خود یک منبع خوب از تست هایی که باید در آینده برای مرور به آن ها رجوع کنید، بسازید.
  • در کنار همه این ها، از اهمیت زمان غافل نشده باشید و بتوانید این تحلیل را به درستی و با صرف زمان کمتری ارائه بدهید..
    نمی‌دانید چگونه می‌توان در یک تحلیل آزمون همه این نکات را یکجا جمع کرد؟ ادامه این مقاله را با دقت بخوانید.

روش تحلیل آزمون های قلم چی به سبک تیم مشاوره متخصص کنکور مهندس حاج‌کرم

برای تحلیل کارنامه آزمون آزمایشی قلم چی به روش تیم مشاوره تخصصی کنکور آکو کرج، به کاغذ، قلم، و تمرکز نیازدارید! تحلیل هر درس را باید به صورت جداگانه انجام دهید.

بیشتر بخوانید: دانلود رایگان دفترچه سوال و پاسخ آزمون های قلم چی

ابتدا تست های درست، نادرست، و نزده را مشخص کنید. تست های نادرست و نزده را بررسی کنید. دلیل غلط زدن و یا خالی گذاشتن هر تست چه بود؟ مشکل آموزشی؟ بودجه بندی؟بی دقتی در حل مسئله؟بی دقتی در وارد کردن گزینه ها و پرکردن مربع گزینه؟ویا مشکلات دیگر؟ این بررسی شما باید به گونه ای باشد که در حداقل زمان ممکن بتوانید برای هر تست به این سوال پاسخ دهید.
تست هایی که به دلیل نرسیدن به بودجه بندی خالی گذاشته اید را موقتا رها کنید؛ تا هنگامی که به بودجه بندی مورد نیاز آن ها برسید.
برای تست هایی که در آن ها بی دقتی در حل و انجام محاسبات داشته اید، روند پیش روی در حل را به صورت سریع مرور کنید. می‌توانید اگر زمان بیشتری برای تحلیل آزمون اختصاص داده اید، تست های دشوار تر را مجدد حل کنید.
برای تست هایی که به علت بی دقتی در انتخاب گزینه و پرکردن آن، مرتکب اشتباه شده اید یا خالی مانده‌اند، باید هدف گذاری کنید تا روش های افزایش تمرکز را تمرین کنید. و در مراحل بعد تر سعی کنید مرتکب چندباره این اشتباهات نشوید.

مهم ترین تست ها در هنگام تحلیل کارنامه های آزمون قلم چی

مهم ترین گروه تست ها در آزمون، تست هایی هستند که به دلیل مشکل آموزشی، نادرست و نزده شده اند. بررسی کنید که هرکدام مربوط به کدام بخش از درس مربوطه هستند. و برای رفع این مشکل زمان زیادی لازم دارید یا نه؟ با مدیریت درست، مشکلات آموزشی کوچک را در همان لحظه برطرف کنید. برای مثال یک قاعده ی کوتاه را در دستور زبان درس عربی فراموش کرده اید. به جزوه و یا کتابتان مراجعه کنید. اگر نیاز به مطالعه درسنامه دارید به صورت مختصر و مفید این کار را انجام دهید و سپس چند تست از آن مبحث حل کنید تا از برطرف شدن مشکل مطمئن شوید.
پروسه ی حل مشکلات آموزشی بزرگ تر را بررسی کنید. چقدر برای حل آن مشکل به زمان نیاز دارید؟ چگونه باید آن را حل کنید؟ با حل تست های بیشتر یا مرور مختصر درسنامه؟

تحلیل آزمون به سبک سهیل حاج‌کرم: what:چه مشکلی دارم؟ when:برای حل کردن این مشکل چقدر زمان نیاز دارم؟ how:چگونه باید این مشکل را برطرف کنم؟ ادامه در سایت رسمی آکو
روش استاد حاج‌کرم در مواجهه با مشکلات آموزشی در تحلیل آزمون

در دفتر تحلیل آزمون قلم چی خود این سه عنوان را برای حل هر مشکل ریز و درشتی که در هنگام تحلیل تست ها به آن ها بر می‌خورید، بنویسید و سعی کنید جلوی هر سه را پر کنید. این روش برای نظم دادن به ذهن شما و افزایش قدرت مدیریتتان خیلی مفید است.

همچنین هنگامی که تحلیل آزمونتان را با مشاور و برنامه ریز تحصیلیتان در میان می‌گذارید؛ مشاور شما می‌تواند به تسلط بیشتر بر مشکلات شما، برنامه ریزیتان برای هفته های بعد را انجام دهد؛ و خیال شما راحت باشد که به همه ی مشکلات آموزشیتان رسیدگی می‌کنید و چیزی از قلم نخواهد افتاد.

جمع بندی روش اختصاصی تحلیل کارنامه آزمون آزمایشی قلم چی

هر آزمون آزمایشی می‌تواند طبق رسالت خودش در پیشرفت تحصیلی شما بسیار موثر باشد. اما باید در نظر داشته باشید که زمان شما در سال های کنکور محدود است؛ و انجام درست و اصولی کارها شما را از خودتان و رقیبانتان جلو می‌اندازد. نقاط قوت و ضعفتان را شناسایی کنید و روی آنها کار کنید. تست های غلط و نزده بهترین راهنمای شما در روند پیشرفت تحصیلیتان هستند. به کمک نیاز دارید؟

گروه مشاوره تخصصی کنکور و برنامه ریزی تحصیلی آکو

تیم مشاوره تخصصی کنکور آکو به مدیریت مهندس سهیل حاج‌کرم در کنار شماست تا بتوانید در یکی از مهمترین دوره‌های زندگی تحصیلی خود بدرخشید. هرچه سریع‌تر با شماره 02633408944 تماس بگیرید و با کمک برترین مشاوران کشور اینده تحصیلیتان را با دستهای خودتان بسازید.
تیم آکو پاسخگوی سوالات شما هستند. سوالات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
در دیگر صفحات مجازی اکو منتظرتان هستیم. مارا دنبال کنید!
@akoedu.ir ادرس اینستاگرام
ادرس کانال تلگرام مشاوره کنکور آکو

سهیل حاج کرم

برنامه ریزی و مشاور تحصیلی یک هنره! من سهیل حاج کرم همیشه و همه جام میگم و گفتم: که من یک مشاور تحصیلی ام نه یک مشاور جذب!!!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا