پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت خدمات مشاوره تحصیلی ( نه صرفا برنامه) 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

مشاور منزندگی نامه بزرگان کنکور

دکتر کوروش شاهپسند

کاشف ایرانی درمان آلزایمر

تماس با ما مشاوره تحصیلی رایگان
4.6/5 - (60 امتیاز)

دکتر کوروش شاهپسند متولد سال 1356 در شهرستان کاشمر می‌باشد. وی دانش‌آموختهٔ پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی هاروارد می‌باشد که به‌تازگی به هیئت‌علمی پژوهشگاه رویان پیوسته و مدیر دپارتمان اعصاب رویان می‌باشد. دکتر شاهپسند به علت تحقیقات گستردهٔ خود در زمینه بیماری آلزایمر توانست جایزه گرنت تحقیقاتی انجمن آلزایمر در شیکاگو را به دست آورد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با بیوگرافی دکتر کوروش شاه پسند بیشتر آشنا کنیم.با ما همراه باشید تا ببینیم اصلا کوروش شاه پسند کیست و با زندگینامه این پزشک موفق و سرشناس بیشتر آشنا شویم.

بیوگرافی زندگینامه دکتر کوروش شاهپسند کوروش شاه پسند کیست

زندگینامه و بیوگرافی دکتر کوروش شاه پسند

دکتر کوروش شاهپسند زادهٔ شهرستان کاشمر به‌تازگی به ایران آمده و مدیریت دپارتمان اعصاب مؤسسه رویان را در دست دارد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته زیست‌شناسی از دانشگاه تربیت‌معلم تهران با معدل 13.25 به دست آورده است. دکتر شاهپسند پس از اتمام درس خود در مقطع کارشناسی به شغل معلمی مشغول شد و تعهد خدمت به آموزش‌وپرورش داشت. پس از مقطع کارشناسی تصمیم به ادامه تحصیل گرفت و کارشناسی ارشد خود را از کشور ژاپن در رشته بیوشیمی گرفت. دکتر کوروش شاهپسند در مورد مهاجرت خود به ژاپن این‌گونه می‌گویید:

من به دنبال راهی برای کسب درآمد بودم و می‌خواستم دانش را به شکلی کاربردی دربیاورم. ازاین‌رو با همهٔ بی‌توجهی‌هایی که در دوره کارشناسی به درس داشتم تصمیم گرفتم تا به ادامه تحصیل بپردازم. پس از سه سال تلاش توانستم از کشور ژاپن بورسیه دریافت کنم و برای تحصیل در رشته بیوشیمی به آنجا بروم.

همچنین دکتر شاهپسند مدرک دکترای خود را در رشته علوم اعصاب از دانشگاه توکیو می‌گیرد و برای تحصیل در مقطع پسادکترا راهی آمریکا می‌شود و در دانشگاه هاروارد تحصیل می‌کند. زندگینامه دکتر کوروش شاه پسند انگیزه و سرلوحه زندگی بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان بوده است. درباره سوابق شغلی و تحقیقاتی کوروش شاه پسند در ادامه بیشتر توضیح میدهیم تا ببینیم کیست که توانسته جایزه گرنت انجمن تحقیقاتی آلزایمر آمریکا را به خود اختصاص دهد.

rty 300x212 1

زندگینامه علمی دکتر کوروش شاه پسند

همان‌طور که اشاره کردیم دکتر شاهپسند پس از اتمام کارشناسی و دریافت مدرک خود در آموزش‌وپرورش مشغول به معلمی شد و پس از آن برای ادامه تحصیل به کشور ژاپن مهاجرت کرد. زمانی که دکتر شاهپسند در کشور ژاپن بود تنها به تحصیل پرداخت و هر ماه مبلغی را از دولت ژاپن دریافت می‌کرد.

زمانی که برای تحصیل در مقطع فوق دکترا به آمریکا سفر کرد در مراکز تحقیقاتی مختلف مشغول به کار شد و پژوهش‌های مختلفی را در این مراکز انجام داد و در نتیجه توانست به کشف بزرگی دست پیدا کند. او توانست علت کشف سلول‌های مغزی در آلزایمر را شناسایی کند و این یافته را در بزرگ‌ترین ژورنال علمی دنیا به ثبت برساند.

همچنین پس از آن کوروش شاهپسند توانست فرمول دارویی برای آلزایمر را بیابد. او پس از کشف این فرمول دارویی راهی ایران شد تا تولید آن را در کشور خود انجام دهد. او در سال 1394 تا 1397 عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران بوده و در حال حاضر مدیر دپارتمان اعصاب رویان می‌باشد.

همچنین دکتر کوروش شاه پسند مقالات بسیار زیادی را در زندگینامه علمی خود  به ثبت رسانده که در بین این مقالات در 3 مقاله نویسنده اول بوده است. در میان مقالات چاپ شده از دکتر شاهپسند 20 عدد را مقالات بین‌المللی تشکیل می‌دهد و حدود 42درصد از این مقالات در مجلات برتر به چاپ رسیده‌اند. تعدادی از مقالات دکتر شاهپسند به شرح زیر است:

  • A review on the cleavage priming of the spike protein on coronavirus by angiotensin-converting enzyme-2 and furin
  • Hydrothermal method-based synthesized tin oxide nanoparticles: Albumin binding and antiproliferative activity against K562 cells
  • alpha-synuclein abnormalities trigger focal tau pathology, spreading to various brain areas in Parkinson disease
  • Biothermodynamic, antiproliferative and antimicrobial properties of synthesized copper oxide nanoparticles

سوابق موفقیت‌های پژوهشی دکتر کوروش شاهپسند

دکتر شاهپسند در سال 1395 جایزه آلزایمر آمریکا را از انجمن آلزایمر در شیکاگو دریافت کرد و در همان سال به‌عنوان دانشمند برتر توکیو معرفی شد. همچنین دکتر شاهپسند در حال حاضر در ایران عضو هیئت‌علمی پژوهشکدهٔ زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی رویان هستند و مشغول انجام ادامهٔ تحقیقات بر روی بیماری آلزایمر هستند.

دکتر کوروش شاهپسند تصمیم دارد تا خط تولید داروی آلزایمر از ایران شروع شود تا برای یکبار هم که شده مسیر این موفقیت از شرق به غرب باشد نه بلعکس آن!

حالا که میدانیم دکتر کوروش شاه پسند کیست و درباره تحقیقات او اطلاعات کافی را بدست آوردیم، بد نیست درباره بیماری آلزایمر و تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است نیز اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.

بیماری آلزایمر چیست؟

در ابتدا به توضیحاتی راجع به بیماری آلزایمر می‌پردازیم. آلزایمر می‌تواند برای هریک از ما یک کابوس باشد و فکرکردن به مبتلا شدن به این بیماری برای هر یک از انسان‌ها دردناک است. فراموشی دائم و به‌خاطر نیاوردن خاطراتمان چیزی به جز به کابوس نیست. بیماری آلزایمر یک بیماری مغزی پیش‌رونده است که به‌آرامی حافظه و قدرت تفکر را از بین می‌برد و حتی توانایی انجام کارهای ساده و روزمره را از فرد می‌گیرد.

این بیماری به‌عنوان یک بیماری برگشت‌ناپذیر شناخته می‌شود که در وهله اول قسمت‌هایی از مغز که کنترل حافظه و زبان را بر عهده دارند فرامی‌گیرد و در طول زمان این بیماری قسمت‌های بیشتری از مغز را فرامی‌گیرد. در حین پیشروی این بیماری پروتئین در مغز انباشته شده و ساختاری به نام پلاک را تشکیل می‌دهد. این پلاک‌ها منجر به قطع ارتباط بین سلول‌های عصبی شده و درنهایت باعث مرگ این سلول‌ها می‌شود. آلزایمر بیماری می‌تواند روی جنبه‌های مختلف از زندگی فرد تأثیرگذار باشد که برخی از آنها عبارت‌اند از:

  • توانایی‌های شناختی و عملکردی مانند تفکر
  •  احساسات و خلق و خو مانند بی‌انگیزه شدن و ناامیدی مفرط و تأثیر روی رفتار شخص مبتلا
  • تأثیر سوء روی توانایی فیزیکی افراد 61868782
مراحل بیماری آلزایمر

مرحله اول: بدون اخلال

در این مرحله بیماری آلزایمر قابل تشخیص نبوده و علائم بیماری مشخص نیستند.

مرحله دوم: زوال بسیار خفیف

در این مرحله ممکن است بیمار دچار مشکلات جزئی حافظه شود و برخی چیزها را گم کند.

مرحله سوم: زوال خفیف

در این مرحله بیمار دچار رنج شده و مشکلات شناختی و حافظه را دارا می‌باشد برای مثال فرد به‌سختی لغت مناسب برای صحبت‌کردن پیدا می‌کند و نمی‌تواند نام افراد جدید را به‌خاطر سپارد.

مرحله چهارم: زوال متوسط

در این مرحله علائم آلزایمر به‌وضوح مشاهده می‌شوند و فرد دچار مشکلاتی از قبیل:

  • مشکل در انجام محاسبات ساده
  • فراموش‌کردن خاطرات زندگی شخصی
  • اختلال در حافظه کوتاه‌مدت (برای مثال به یاد نمی‌آورند که صبحانه چه خورده‌اند)
  • مرحله پنجم: زوال نسبتاً شدید

در این مرحله فرد بیمار برای انجام کارهای روزمره خود به کمک نیاز دارد و افراد معمولاً گیجی و سردرگمی شدید دارند و حتی توانایی خود در پوشیدن لباس مناسب را از دست می‌دهند.

مرحله ششم: زوال شدید

در این مرحله بیمار به مراقبت و نظارت دائمی نیاز دارد.

مرحله هفتم: زوال بسیار شدید

این مرحله آخرین مرحله بیماری آلزایمر می‌باشد و عملاً در این مرحله بیماران نزدیک به مرگ هستند و توانایی خود را در واکنش به محرک‌های محیطی از دست می‌دهند.

مشاوره تخصصی کنکور در کرج

نظر مرکز مشاوره آکو درباره دکتر کوروش شاهپسند

سال‌هاست که دانشمندان و محققان در کشورهای مختلف دنیا به دنبال کشف دارویی به جهت درمان این بیماری سخت هستند اما در این زمینه موفق نبودند؛ تا اینکه چندی پیش خبری با عنوان کشف عامل آلزایمر و داروی آن در رسانه‌ها منتشر شد که گامی بزرگ در علم بوده و پیشرفتی عظیم به شمار می‌آید. ناگفته نماند این کشف توسط دانشمندی ایرانی انجام شده است اما این دانشمند کسی نبود جز دکتر کوروش شاهپسند.

سوال اصلی که باید از خود بپرسیم اینجاست که مگر دکتر کوروش شاه پسند کیست؟ چرا همه دنبال بیوگرافی و زندگینامه دکتر کوروش شاه پسند هستند؟ فراموش نکنید باوجود همه این تلاش هایی که شاهپسند کرده و موفقیت های علمی که بدست آورده است، کوروش نیز مانند همه ما روزی کنکور داده و در رشته زیست شناسی تربیت معلم قبول شده اما او به کم راضی نبود و همین بلند پروازی در کنار برنامه ریزی و تلاش او را تبدیل به یک پزشک حاذق و البته سرشناس کرده است.

پس اگر کوروش شاهپسند توانسته به اینجا برسد تو هم میتوانی همه آن چیزی که نیاز داری برنامه ریزی دقیق و تلاش و تلاش و تلاش است. برای موفقیت حتی یک دقیقه هم معطل نکن و تو کوروش شاه پسند زندگی خودت رو بساز.

در تست این تست های روانشناسی شرکت کنید.

نوشته های مشابه

‫30 دیدگاه ها

  1. از سال ۱۳۹۵ این مقاله چاپ شده یعنی خط تولید یک دارو اینقدر طول میکشه،🥺🥺🥺اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه آدرس مطب؟

  2. من پدرم آلزایمر داره،سال ۹۴ گفتن دکتر شاه پسند علت و درمان آلزایمر رو کشف کرده،
    ۷سال گذشت،همش دروغ بود؟!کی این دارو میخواد به بازار بیاد؟؟

    1. اومده تزریق میکنن. فقط هم خودشون ویزیت میکنن و تشخیص میدن چند دوز باید باشه. منم امروز مطبشون بودم

  3. این آقای دکتر مدعی چاپ مقاله در مورد داروی الزاهایمر در مجله نیچر دارد . اما مقالات ایشان فقط نام برده شده و لینگ مقاله برای مراجعه به منبع چاپ نامشخص است و در همین تعداد هم در مورد الزاهایمر و مقاله ای در نیچر و لینگ دسترسی به آن موجود نیست .امروز زمان کشف دارو به وسیله یکنفر به پایان رسیده است و شرکت های داروسازی بزرگ جهان با یک کار تیمی متشکل از فارماکولویست، بیو‌شیمیست ،ژنتیک ،پزشک و ….می توانند به کشف دارو دست یابند . ایشان در خوش باور ترین بر آورد یک فرد خود شیفته و در منطقی ترین بر آورد یک فرد کلاش است و فردا داروی کدایی وی در بازار آزاد به فروش می رسد . برای تولید انبوه و پخش جهان یک دارو آن نیاز به وجود شرکت دارویی بزرگ می باشد . اگر کسی داروی درمان الزهایمر را بر فرد محال کشف کند و در تریال های درمانی موفق باشد آن فرد بابت لیسانس آن دارو چند صد میلیارد دلاراز شرکت دارویی بزرگ می گیرد گیرد و همه دنیا از آن بهر مند می‌شوند و نیاز به این حجم از دروغگویی نیست اما ایشان راه میلیاردر شدن در ایران را خوب پیدا کرده اند . دکتر حبیب رودی

    1. دکتر شما در بهترین حالت فردی غرب پرست و خود کم بین هستید بماند در بدترین حالت چی هستی
      از اینکه روال شرق به غرب رو یک نفره داره برمیگردونه ناراحتید؟ امثال شما در راس حکومت هم زیادن که ریشه یهودی دارن…
      من پدرم رو بردم پیششون درمان شدن
      حتی این دارو آی کیو رو بالا میبره

      1. راهیل عزیز
        سلام و درود خدمت شما
        ممنون که سابقه درمان پدرتون رو مطرح کردین
        من برای مادرم که در آستانه این بیماری هستن آدرس دکتر رو می‌خوام
        مادربزرگم هم این بیماری رو داشتن
        و حالا….
        میتونین راهنمایی کنین؟؟؟🌷🌷🌷

      2. من خیلی دنبال آدرس دکتر گشتم اما پیدا نمیکنم

      3. سلام وقت خوش
        اگه امکانش باشه آدرس مطب رو برای من ارسال بفرمایید متشکرم

      4. لطفا آدرس یا شماره تلفن مطب را در اختیار بنده بگذارید.
        پیشاپیش متشکرم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا