پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت برنامه ی 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

آموزشگاه کنکور

تست جامعه شناسی دوازدهم درس 2

4.1/5 - (20 امتیاز)

تست جامعه شناسی دوازدهم درس 2 برای دانش آموزان رشه انسانی میباشد و شما میتوانید با حل این تست ها خود را به چالش بکشید. این تست ها به شما کمک میکنند تا علاوه بر این که بفهمید چقدر روی درس تسلط دارید و در امتحان نهایی آمادگی پیدا کنید برای کنکور خود نیز گام بسیار بزرگی بردارید. شما میتوانید با دنبال کردن ما در اینستاگرام تیم مشاوره تحصیلی اکو و کانال تلگرام تیم مشاوره اکو در ارتباط باشید و تست ها و جزوات بیشتری را در اختیار خود قرار دهید.

دانلود تست جامعه شناسی دوازدهم درس 2

تست جامعه شناسی دوازدهم درس 2 دارای پاسخنامه تشریحی و کلیدی میباشد و شما میتوانید بعد از حل این تست ها به پاسخنامه کلیدی مراجعه کرده و بفهمید چقدر روی درس تسلط دارید و همچنین میتوانید اگر تسلط کافی روی سوالات نداشتید به پاسخنامه تشریحی مراجعه کرده و با خوانش توضیحات پاسخنامه تشریحی ایرادات خود را برطرف کنید. تیم مشاوره تحصیلی اکو این تست ها را در اختیار شما عزیزان قرار داده است تا شما بتونید با حل این تست ها گام های مثبتی به سمت کنکور بردارید.

image 6

برای دریاف لینک تست جامعه شناسی دوازدهم درس 2 به جدول پایین صفحه مراجعه کنید.

جامعه شناسی دوازدهم درس 2

در این بخش توضیحاتی مربوط به جامعه شناسی دوازدهم به شما عزیزان میدهیم و نکات مهمی را از درس 2 در اختیار شما عزیزان میگذاریم

  • علوم اجتماعی: مجموع دانش هایی که اجتماعات انسانی را از نظر اثرگذاری و اثرپذیری بر کنش ها و زندگی اجتماعی به صورت علمی مطالعه میکند. 
  • علوم طبیعی: درعلوم طبیعی ،بررسی  پدیده های طبیعی که مستقل از اراده انسان ها است . درعلوم انسانی،بررسی کنش های انسانی  وپیامدهای آن است. درلوم اجتماعی ،کنش های اجتماعی وپیامدهای آن است. 
  • رابطه علوم اجتماعی با علوم انسانی: علوم انسانی کلیه کنش های آگاهانه وارادی انسان  رادربرمی گیرد ولی علوم اجتماعی فقط شامل کنش های اجتماعی انسان است .پس علوم اجتماعی  زیرمجموعه علوم انسانی قرارمی گیرد. 
  • فواید علوم طبیعی:  1.شناخت قوانین طبیعت، پیشبینی و پیشگیری حوادث طبیعی 2.تسلط بر طبیعت 3.رهاسازی انسان ازمحدودیت های طبیعت 
  • فواید علوم انسانی وعلوم اجتماعی: 1.شناخت وفهم معانی کنش های انسان  وپیامدهایش 2.شناسایی عوامل موثربرکنش های انسان 3.پیش بینی کنش ها ی انسان وپیامدهای کنش ها جهت پیشگیری 4.نقد کنش های ناپسند انسان ها 5.رها سازی انسان ها ازکنش های  ناپسند 6.آموزش شیوه های صحیح استفاده از علوم طبیعی وابزاری 
  • فواید علوم اجتماعی: 1.شناخت پدیده های اجتماعی 2.پیش بینی آثار و پیامدهای پدیدههای اجتماعی 3.کشف نظم و قواعد جهان اجتماعی و جلوگیری از آسیب های احتمالی 4.فراهم ساختن زمینه فهم متقابل انسانها و جوامع مختلف و افزایش همدلی و همراهی 5.ایجاد ظرفیت داوری  درباره ارزش ها وهنجارهای اجتماعی ونقد واصلاح آنها 6.ایجاد ظرفیت داوری درباره علوم طبیعی وفناوری  ها 
  • علم جامعه شناسی: جامعه شناسی علم شناخت کنش های اجتماعی است
  • انواع جامعه شناسی: 1.جامعه شناسی خرد ،مطالعه کنش های اجتماعی و سایر پدیده های خرد مانند مطالعه نقش ها ،هنجارها، نمادها،مد گرایی و مطالعه گروه های کوچک مثل گروه های شغلی 2.جامعه شناسی کلان ،مطالعه ساختار اجتماعی و سایر پدیدههای کلان است
  • ظرفیت داوری در علوم اجتماعی: 1.علوم اجتماعی ظرفیت داوری درباره ارزش ها و هنجارهای اجتماعی همچنین نقد و اصلاح آنها را دارند 2.علوم اجتماعی ظرفیت داوری درباره علوم طبیعی و فناوری حاصل از آن را هم دارند.
  • منظور از دانش های ابزاری: علوم طبیعی و فناوری حاصل از آنها ابزار تسلط انسان بر طبیعت و رهاسازی او از محدودیت های طبیعی هستند بنابراین به این علوم طبیعی و فناوری های حاصل از آن دانش های ابزاری می گویند. 

تیم مشاوره تحصیلی اکو

تیم مشاوره تحصیلی اکو با مدیریت مهندس حاج کرم این تست ها را در اختیار شما عزیزان قرا داده است تا در این درس و دروس دیگر تسلط کافی را پیدا کنید و بتوانید موفقیت های کافی را برای کنکور کسب کنید. شما میتوانید هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری با تیم مشاوره تحصیلی اکو مشاوره داشته باشید و با برنامه های درسی که دریافت میکنید آینده خود را بسازید.

مشاوره کنکور انسانی کرج
مشخصات
اطلاعات
نام درس:
جامعه شناسی
پایه :
دوازدهم
رشته:
انسانی
نوع سوالات:
تستی
تعداد سوالات :
130
مرجع سوالات:
تیم مشاوره تحصیلی اکو
طراح:
تالیفی و سراسری
لینک های دانلود

برای نمایش لینک های دانلود لطفاً وارد شوید!

تلگرام
فیسبوک
واتساپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا