پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت برنامه ی 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

خبر

سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402 را پیش بینی کردیم!

تماس با ما مشاوره تحصیلی رایگان
4.2/5 - (33 امتیاز)

آنچه که درباره اش مطمئن هستیم تعداد سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402 هست که قراره 18 سوال و دو برگه باشه. اونطور که پیش بینی شده، سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت بیشتر دو بخشی هستند یعنی مثلا سوال 1 و مورد جای خالی خواهد داشت. آنطور که پیش بینی کرده ایم سوالات اول و سوم امتحان نهایی سلامت و بهداشت امسال 8 موردی و کوتاه پاسخ خواهند بود.

دانلود نمونه سوالات امتحان نهایی 1401

دانلود سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت خرداد 1402

قطعیات دیگری که به عنوان تیم مشاوره کنکور درباره سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت میدانیم بارم بندی درس به درس این امتحان است که در تصویر زیر مشخص است. اما قبل از بررسی بارم بندی و پیش بینی 4 سوال قطعی امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402 بهتر است درباره نوع سوالات در امتحان روز پنجشنبه 18 خرداد 1402 چند نکته دیگر را هم بدانید.

  • سوال 4 : چهار موردی است که باید تشریحی پاسخ داده شود
  • سوال 5: 6 موردی تشریحی
  • سوال 7 یک بخشی و تشریی اس
  • سوال 8: 4 موردی تشریی
  • سوال 9: 3 موردی تشریحی
بارم بندی سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402

پیش بینی سوالات امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402

اول از همه اینکه برای موفقیت در امتحان نهایی سلامت و بهداشت کمکت میکنم چون امتحان خیلی مهمی نیست و به هرحال هر چقدر هم که درس بخونی قرار نیست توی کنکور از درسایی که خوندی بیاد. پس برای من همین بس که وقتتو توی این روز های آخر هدر ندم و یک جزوه جمع بندی صفر تا صد سلامت و بهداشت برات بذارم استفاده کنی.

دانلود جزوه شب امتحانی سوالات احتمالی امتحان سلامت و بهداشت خرداد 1402

دانلود جزوه نکته به نکته شب امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402

برای آمادگی امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402 سوال زیر را صددرصد بلد باشید و جدول زیر را نیز برای بررسی نکات اساسی امتحان فردا بخوانید.

سوال : عوامل مهمی که در فرآیند شکل‌گیری شخصیت مطلوب و حفظ سلامت روانی نقش دارند ، نام ببرید .
پاسخ : عزت نفس ، سر سختی ، تاب‌آوری ( صفحه ۱۱۲ )
صفحات مهم برای امتحان نهایی سلامت و بهداشت خرداد 1402

برای امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402 حتما سه تا چهار مورد از مهم ترین عواملی که نوجوان و جوانان را به سوی مصرف مواد دخانی سوق میدهد را بلد باشید. سه تا چهار مورد از روش های خود آرام سازی در هنگام خشمگین شدن را حتما بلد باشید (روش هایی مثل نفس کشیدن ,تعقیر وضعیت بدنی,ترک موقعیت و…).

به محض انتشار سوالات سلامت و بهداشت خرداد 1402 از طریق وبسایت رسمی مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش، در این صفحه لینک دانلود قرار میگیرد اما فعلا میتوانید پیشبینی سوالات نهایی سلامت و بهداشت 1402 را مشاهده نمایید. آنچه لازم است برای امتحان نهایی سلامت و بهداشت خرداد 1402 بخوانید.

  • دانستن بارزترین آثار فوری مصرف الکل برای سلامت و بهداشت خرداد 1402 مهم است.
  • تنظیم سشوار روی حالت داغ چه مشکلاتی برای مو ایجاد می‌کند.
  • کارشناسان برای جلوگیری و کاهش عوارض خشکی و سوزش چشم هنگام کار با رایانه رعایت چه نکاتی را توصیه می کنند

متن کتاب سلامت و بهداشت که در امتحان خرداد 1402 حداقل 3 نمره میگیره

مواد غذایی مورد نیاز برای بدنکربوهیدرات ها، چربیها، پروتئینها، ویتامینها، مواد معدنی و آب
انواع کربوهیدراتکربوهیدرات ساده: قندهای موجود در میوهها و سبزی ها
کربوهیدرات پیچیده: نشاسته و فیبر
تعریف وزن مطلوبمحدوده ای از مقدار وزن است که مرگ و میر کمتری در آن رخ میدهد و افراد از تندرستی مطلوبی برخوردار هستند
انواع چربی در بدندو نوع چربی اشباع و غیراشباع وجود دارد.
انواع پروتئین در بدنپروتئین کامل و پروتئین ناقص.
تعریف پروتئین کاملپروتئین کامل مشتمل بر تمامی آمینواسیدهای ضروری است.
تعریف تغذیه سالمتغذیه صحیح به معنی دریافت مقدار الزام و کافی از هریک از مواد غذایی است.
نکته: یکی از رموز سالمت برخورداری از تغذیه سالم است.
نکته: بدن قادر به ذخیره مقدار معینی کربوهیدرات است که به صورت گلیکوژن در ماهیچه ها و کبد ذخیره میشود.
نکته: روغن و کره، شناخته شده ترین منبع چربی هستند.
نکته: ۶۰ درصد حجم بدن را آب تشکیل میدهد.
نکته: آمینواسید، واحد سازنده پروتئین است.

مابقی نکاتی که باید برای امتحان نهایی سلامت و بهداشت خرداد 1402 بدانید از درس چهارم یعنی بخش کنترل وزن و تناسب اندام است که در جدول زیر آمده است.


تعریف چاقی
عبارت است از تجمع غیرطبیعی و بیش از اندازه توده چربی در بدن به طوری که سالمت ی فرد را به خطر بیندازد.
عوامل مکانیکی که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی میشوندضربه دیدن در حین برداشت، انتقال و نگهداری.
بیشترین آلودگی در مواد غذاییبر اثر بی احتیاطی در مراحل فراوری، تولید، نگهداری، حمل ونقل و عرضه مواد غذایی ایجاد میشود.
تعریف الگوی سیباگر چربیهای اضافی، بیشتر در ناحیه شکم متمرکز شده باشد، الگوی چاقی فرد سیبی است.
تعریف الگوی گلابیاگر چربی اضافی، بیشتر در ناحیه باسن و رانها متمرکز شده باشد، الگوی چاقی فرد گلابی است.
تعریف قانون تعادل انرژیچنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی بیش از میزان کالری مصرف ی باشد، وزن افزایش مییابد و برعکس؛ و اگر این دو مقدار با هم برابر باشند، وزن بدون تغییر و ثابت میماند.
نکته: وزن مطلوب برای هر فرد بسته به سن، قد و جنس وی متفاوت است. نکته: واحد اندازهگیری انرژی کالری است.
نکته: بر اساس ق انون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل تغذیه و فعالیت بدنی بستگی دارد.
نکته: الگوی سیب در بین مردان شایعتر است و الگوی گلابی در بین زنان شایعتر است.
نکته: الگوی سیب خطر ابتال به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
بهترین شیوه مبارزه با مگسنظافت مداوم محیط، نصب در و پنجرههای توری سرپوشیده نگهداشتن مجاری فاضالب و دفع به موقع زباله است.

سوالاتی که در زمینه ویتامین ها در امتحان نهایی سلامت و بهداشت 1402 ممکن است مطرح شود:

انواع ویتامین هاویتامینهای محلول در چربی K, E, D, A
ویتامینهای محلول در آب C, B
اصول و موازین بهداشتی در مواد غذاییانجام یک سری اعمال در کلیه مراحل، از تهیه و تولید تا مصرف مواد غذایی است که از آلودگی و فساد مواد غذایی جلوگیری میکند.
تعریف فساد مواد غذاییزمان ی که یک ماده غذایی از نظر رنگ، بو، طعم و مزه دچار تغییراتی شود و ارزش غذایی آن از بین برود یا کاهش یابد، میگوییم ماده غذایی دچار فساد شده است.
عواملی که سبب فساد مواد غذایی میشوندشیمیایی، فیزیکی، بیوشیمیایی و مکانیکی
عوامل شیمیایی سبب ایجاد فساد در مواد غذایی میشوند: 1 -افزودنیهای مواد شیمیایی داخل مواد غذایی 2 -عواملی که گاهی به طور ناخواسته مواد غذایی را آلوده میکنند مثل استفاده غیرمجاز از سموم دفع آفات نباتی یا حشرهکشها .
نکته: غذا باید به صورت کامالً داغ ۷۰ درجه سانتیگراد به بالا و یا کاملا سرد زیر10 درجه سانتیگراد نگهداری شود تا به مدت طوالن ی سالم بماند.
نکته: میکروبها، انگلها، حشرات و جوندگان از عوامل بیولوژیکی که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی میشوند، هستند.
نکته: رطوبت، زمان، نور و حرارت از عوامل فیزیکی که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی میشوند، هستند

مهشید صالحی نژاد

مهشید صالحی نژاد مدیر تیم تولید محتوای سایت مشاوره تحصیلی هستم. سعی می کنم بهترین و با کیفیت ترین محتوای آموزشی را در اختیار شما قرار دهیم.

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. سلام وقت تون بخیر میشه برای امتحانهای باقی مانده مثل عربی و هویت هم پیش بینی بگذارید فوق العاده بود

  2. اقا دستتون طلا ، انصافا عجب جزوه ای گذاشتید . من خیلی دنبال جزوه خلاصه گشتم و مال شما خیلی خفنه . دمتون گرم !

  3. اقا دستتون طلا ، انصافا عجب جزوه ای گذاشتید . من خیلی دنبال جزوه خلاصه گشتم و مال شما خیلی خفنه . دمتون گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا