پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت برنامه ی 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

طرح های مشاوره ا ی آنلاین

500 تست شیمی 2 در پی غذای سالم

3.2/5 - (4 امتیاز)

500 تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم برای دانش آموزان رشته ریاضی و تجربی ، دانش آموزان میتوانند با دانلود این تست ها 500 تست شیمی از مبحث در پی غذای سالم در اختیار خود داشته باشند و تسلط خود را به چالش بکشند. برای سوالات و تست های بیشتر شما میتوانید با اینستاگرام تیم مشاوره اکو و تلگرام تیم مشاوره اکو در ارتباط باشید.

در پی غذای سالم شیمی یازدهم

تست در پی غذای سالم شیمی یازدهم برای دانش آموزانی که میخواهند از این مبحث ( تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم ) درصد بسیار خوبی بگیرند. شما میتوانید سوالات خود را در قسمت نظرات با تیم مشاوره اکو در میان بگذارید.در ادامه در مورد تهیه غذا، گرما در واکنش های شیمیایی، آنتالپی همان محتوای انرژی است و… صحبت میکنیم.

3 1

برای دریافت لینک تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم به قسمت پایین مراجعه کنید

تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم

  • غذا، ماده و انرژی : بدن انسان برای انجام فعالیت های ارادی و غیر ارادی گوناگون به ماده و انرژی نیاز دارد. برای نمونه هنگامی که قند خون پایین باشد می توان با خوردن سیب یا نوشیدنی شربت آبلیمو و عسل و هنگامی که بدن دچار کمبود آهن باشد می توان با خوردن اسفناج و عدسی بدن را به حالت طبیعی بازگرداند .

نکته ای از تست در پی غذای سالم

  1. یکی از راه های آزاد شدن انرژی سوزاندن آن است. سوخت هایی مانند گاز شهری ،بنزین ،الکل و زغال هنگام سوختن انرژی آزاد می کنند و این انرژی برای گرم کردن خانه، پخت و پز و نیز به حرکت در آوردن خودروها مصرف می شود.
  2. هرچه دمای یک جسم بالا تر باشد میانگین تندی و میانگین انرژی جنبشی ذره های سازنده آن بیشتر است. به سخن دیگر اگر دمای یک ماده، معیاری برای توصیف میانگین تندی و میانگین انرژی جنبشی ذره های سازنده آن است.

تهیه غذای آب پز ، تجربه تفاوت دما و  گرما(تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم )

  1. تغییر دما برای توصیف یک فرایند به کار می رود، در واقع نجام فرایند است که میتوان باعث تغیی دما شود.
  2. ظرفیت گرمایی ماده هم ارز با گرمای لازم برای افزایش دمای آن به اندازه یک درجه سلسیوس است.

گرما در واکنش های شیمیایی (گرماشیمی)

  1. هر واکنش شیمیایی ممکن است با تییر رنگ ، با تولید رنگ ، تولید رسوب، آزاد شدن گاز و ایجاد نور و صدا همراه باشد اما یک ویژگی بنیادی در همه آنها داد و ستد گرم با محیط پیرامون است.
  2. هر واکنش شیمایی میتواند هم گرماده یا  گرماگیر باشد.
  3. در برخی منابع از انرژی پتانسیل موجود در یک نمونه ماده ، با نام انرژی شیمیایی یاد می شود .
  4. نیرو های نگهدارنده اتم در هر مولکول و در نتیجه استحکام پیوند ها از یکدیگر متفاوت خواهد بود.
  5. با انجام واکنش شیمیایی و تغییر در شیوه اتصال اتم ها به یکدیگر ، تفاوت آشکاری در انرژی پتانسیل وابسته به آنها ایجاد می شود.
  6. گرمای یک واکنش در دما و فشار ثابت، به نوع و مقدار واکنش دهنده ها، نوع راورده ها و حالت فیزیکی آنها بستگی دارد.

آنتالپی همان محتوای انرژی است (ادامه ی تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم)

  • هرنمونه ماده شامل مجموعه ای از شمار بیار زیادی ذره های سازنده است. این ذره ها افزون بر جنبش های نامنظم، با یکدییگر بر هم کنش نیز دارند. درواقع ذره های سازنده یک نمونه مااده افزون بر انرژی جنبشی، دارای انرژی پتانسیل نیز هستند.

در ادامه از تست شیمی یادزهم در پی غذای سالم در مورد آنتالپی پیوند و میانگین آن صحبت میکنیم.

آنتالپی پیوند و میانگین آن

  • انجام یک واکنش شیمایی نشانه ای از تغییر در شیوه اتصال اتم ها به یکدیگر است که به تغییر در ساختار و خواص مواد منجر می شود. یکی از خواصی که در واکنش های شیمیایی تغییر میکند، محتوای انرژی مواد است.
  • یک نمونه گاز هیدروژن، مجموعه ای از شمار بسیار زیادی مولکول های دو اتمی بوده و هر مولکول شامل دو اتم هیدروژن با یک پیوند اشتراکی است .

آنتالپی پیوند، راهی برای تعیین دلتا H واکنش

  • شیمیدان ها به کار بردن آنتالپی پیوند و میانگین آن را روشی برای تعیین آنتالپی ک واکنش می دانند. به دیگر سخن آنتالپی های پیوند کمک میکنند تا از روش محاسباتی برای تعیین دلتا H برخی واکنش ها بهره برد، راهی که در ان تصور میشود شماری از پیوند های اشتراکی در مولکول های مواد واکنش دهنده، شکسته شده سپس شمار پیوند جدید تشکیل می شود.
  • آنتالپی سوختن، تکیه گاهی برای تامین انرژی : بدن ما از غذا مواد گوناگونی دریافت میکند. این مواد شامل کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، آب، ویتامین ها و ممواد معدنی بوده که سه ماده نخست، افزون بر تولید مواد اولیه برای سوخت و ساز یاخته ها، منابعی برای تامین انرژی آنها است. در این میان تنها کربوهیدرات ها هستند که در بدن به گلوکز شکسته شده و گلوکز حاصل از آنها در خون حل میشود.
  • پژوهش ها نشان میدهد که چربی ارزش سوختی یشتری از کربوهیدرات ها و پروتئین ها دارد.

در ادامه از تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم در مورد مبحث قانون هس صحبت میکنیم

قانون هس

  • نخستین بار هنری هس دریافت که گرمای یک واکنش معین به راهی که برای انجام آن در پیش گرفته میشود، وابسته نیست. اگر معادله واکنشی را بتوان از جمع معادله دو یا چند واکنش دیگر به دست آورد به دلتا H آن نیز از جمع جبری دلتا H همان واکنش ها به دست می آید.

تیم مشاوره تحصیلی اکو

تیم مشاوره اکو مدیریت مهندس حاج کرم اینجا کنار شماست تا شما را در مهم ترین سال زندگی خود همراهی کنند و برای شما پلی باشند برای رسیدن به آرمان و آرزوهایتان. این تست ( تست شیمی یازدهم در پی غذای سالم ) و تست های دیگر را تیم مشاوره اکو برای شما بارگزاری میکند تا شما بتوانید با استفاده از آنها دروس خود را قوی کنید.

مشاوره برنامه ریزی کنکور دی ماه و تیرماه
مشخصات
اطلاعات
نام درس:
شیمی مبحث در پی غذای سالم
پایه :
یازدهم
رشته:
ریاضی و تجربی
نوع سوالات:
تستی
تعداد سوالات :
500
مرجع سوالات:
تالیفی
طراح:
آموزشگاه مشاوران تحصیلی اکو
لینک های دانلود
تلگرام
فیسبوک
واتساپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط سهیل حاج کرم
همه (160)
دکمه بازگشت به بالا