400 تست شیمی دوازدهم فصل 3 ( جلوه ای از هنر زیبایی و ماندگاری ) برای دانش آموزانی که میخواهند از پس کنکور در درس شیمی حسابی بر بیاییند . همان طور که میدانید شیمی برای دانش اموزان رشته ی ریاضی / تجربی بسیار مهم است و یکی از دروس تخصصی دانش اموزان است . برای اطلاعات و سوالات بیشتر میتوانید با پیج اینستاگرام اکو و تلگرام تیم مشاوره اکو در ارتباط باشید .
شیمی دوازدهم فصل 3
شما میتوانید با حل این تست ها (تست شیمی دوازدهم فصل 3) خود را به چالش بکشید و بفهمید چقدر روی درس تسلط دارید. تست شیمی دوازدهم فصل 3 به شما کمک میکند تا یک گام بسیار بزرگ برای کنکور بردارید و همپنین باعث میشود سرعت عمل خود را حسابی در این درس بالا ببرید. تست شیمی دوازدهم فصل 3 دارای پاسخ نامه تشریحی است و همچنین در صفحات آخر این تست ها (تست شیمی دوازدهم فصل 3) پاسخ گزینه ای نیز وجود دارد.
لینک تست شیمی دوازدهم فصل 3 در قسمت پایین برای شما بارگزاری شده است
تست شیمی دوازدهم فصل 3
شيمي جلوه اي از هنر، زيبايي و ماندگاري ( 400 تست شیمی دوازدهم فصل 3)
- (مواد اوليه راي ساخت چنين اثاري افزون بر فراواني و در دسترس بودن، بايد واکنش پذير کم، استحکام زياد و پايداري مناسبي داشته باشند )
- توجه: عمر طولاني اين اثار تاييدي براي اين ويزگي ها است و هر چه عمر يادگار به جا مانده بيشتر باشد، گفتني هاي بيشتري با خود دارد.
- شيمیدان ها در گام نخست نوع، مقدار، ساختار و رفتار مواد سازنده آثار به جا مانده را بررسي کرده اند.
- ((يکي از سازنده هاي اصلي سنگ ها و صخره ها شن و ماس است.))
در ادامه نکاتی در مورد تست شیمی دوازدهم فصل 3 می گوییم.
نکته
- ترکيبات سيلسيم و اکسيژن بيش از 90 درصد پيوسته زمين را شامل مي شود.
- عنصر هاي اصلي سازنده جامد هاي کوالانسي در طبيعت ، کربن و سيلسيم هستند.
- دو عنصري که از انها تا کنون يون تک اتمي در هيچ ترکيبي سناخته نشده است ، کربن و سيلسيم هستند.
- گرافيت و الماس از جمله دگر شکل هاي طبيعي کربن بوده که جزو جامد هاي کوالانسي هستند.
گرافن ، گونه اي به ضخامت يک اتم
- گرافن تک لايه اي از گرافيت است که در ان اتم هاي کربن با پيوند هاي اشتراکي حلقه هاي شش گوشه تشکيل داده اند.
هنر نمايي شاره هاي مولکولي و يوني براي توليد برق
- خورشيد بزرگترين منبع انرژي برای زمین است . منبعی تجدید پذیر که انرژی خود را با پرتو های الکترومغناطیسی به سوی ما گسیل می دارد. بدیهی است که بهره گیری بیشتر از این انرژی پاک، کاهش رد پای زیست محیطی را دنبال خواهد داشت.
- مطابق یک قاعده ی کلی هر چه تفاوت بین نقطه ی ذوب و جوش یک ماه خالص بیشتر باشد آن ماده در گستره دمایی بیشتری به حالت مایع بوده و نیرو های جاذبه میان ذره های سازنده مایع قوی تری است.
چینش زیبا و منظم و سه بعدی یون ها در جامد یونی
- هر ترکیب یونی دوتایی را می توان فرآورده واکنش یک فلز با یک نافلز دانست، واکنشی که در آن اتم ها با یک دیگر الکترون دادوستد میکنند. و واکنش هایی از این دست ، اتم فلز با از دست دادن الکترون و اتم نافلز با بدست آوردن الکترون به ترتیب به کاتیون و آنیون تبدیل می شوند.
- پس از دادوستد الکترون و تشکیل یون ها، میان یون های ناهمنام، نیروی جاذبه میان یون های همنام، نیروی دافعه پدید می آید.
نکات کلیدی فصل 3 شیمی دوازدهم
- نیرو های جاذبه و دافعه از همه جهت ها به آن وارد شود ، به سخن دیگر این نیرو ها به شمار معینی از یون ها محدود نشده بلکه میان همه آنها و در فاصله های گوناگون وارد می شود.
- نیرو های جاذبه میان یون های ناهمنام بر نیروهای دافعه میان یون های همنام غالب است.
- آرایش یون ها در سرتاسر شبکه بلوری سدیم کلرید به عنوان نماینده جامد های یونی از یک الگوی تکراری پیروی میکند.
- به شمار نزدیک ترین یون های همنام موجود پیرامون هریون در شبکه بلور ، عدد کوئوردیناسیون می گویند.
- عدد کوئوردیناسیون هر یک از یون های Na مثبت و cl منفی در بلور سیم کلرید با هم مساوی و برابر با است.
- چگالی بر هم ارز با نسبت بار چگالی بار هم ارز با نسبت بار به حجم آن است. کمیتی که میتوان برای مقایسه میزان بر هر کنش میان یون ها به کار می رود.
- پس از دوره سنگی، در دوره برنز و سپس آهن، جوامع دچار دگرگونی و رشد چشمگیری کلید رشد، گسترش و ارتقای کیفیت زندگی به شمار می رود.
- داشتن جلا و رسانایی الکتریکی، رسانایی گرمایی، شکل پذیری از جمله رفتار های فیزیکی فلز ها بوده درحالی که واکنش پذیری و تنوع اعداد اکسایش از جمله رفتار های شیمیایی آنهاست.
- ساختار فلز ها آرایش منظمی از کاتیون ها در سه بعد است که در فضای میان آنها سست ترین الکترون های موجود در اتم، دریایی را ساخته اند و آن ازادانه جابه جا می شوند.
- سازنده اصلی یک ماده رنگ یک به آن رنگ می بخشد، رنگ دانه نام دارد.
- اگر در محیطی نور مرئی نباشد ، انسان نمی تواند پیرامون خود را ببینند.
- رنگ هایی که برای پوشش سطح استفاده می شوند نوعی کلویید هستن که لایه نازکی روی سطح ایجاد می کنند تا ازون بر زیبایی، مانع خوردگی در برابر اکسیژن رطوبت و مواد شیمایی گردد.
تیتانیم ، فلزی فراتر از انتظار
- فلز ها افزون بر رفتار های مشابه ، تفاوت های آشکاری در برخی رفتار ها نشان می دهند، در واقع هر فلزافزون بر رفتار های مشترک رفتار های ویژه خود را نیز دارند. برای نمونه در رسانایی اکتریکی یا رسانایی گرمایی و نیز شکل پذیری تفاوت دارند.
آموزشگاه کنکور آکو
آموزشگاه اکو به شما کمک میکند تا علاوه بر این که در این درس ( تست شیمی دوازدهم فصل 3 ) تسلط کافی را پیدا کنید در دروس دیگر هم تسلط خود را پیدا کنید همچنین اموزشگاه اکو با مشاوران برتری که دارد مبتواند برای شما پلی باشد برای رسیدن به آرمان هایتان .