تست زمین شناسی پویایی زمین
تماس با ما وب پی

تست زمین شناسی پویایی زمین

4.4/5 - (5 امتیاز)

تست زمین شناسی پویایی زمین برای دانش آموزان سال یازدهم رشته تجربی میباشد و شما میتوانید با حل این تست ها تسلط خود را نسبت به درس به چالش بکشید. این تست ها به شما کمک میکند تا علاوه بر اینکه در امتحانات بتوانید از پس سوالات بر بیایید، بتوانید با سوالات کنکور نیز آشنایی پیدا کنید. شما میتوانید با دنبال کردن پیج اینستاگرام تیم مشاوره تحصیلی اکو و کانال تلگرام تیم مشاوره تحصیلی اکو تست ها و جزوان بیشتری را در اختیار خود قرار دهید.

دانلود تست زمین شناسی پویایی زمین

تست زمین شناسی پویایی زمین دارای پاسخنامه تشریحی و کلیدی میباشد و شما میتوانید بعد از حل تست ها به پاسخنامه کلیدی مراجعه کنید و بفهمید چقدر نسبت به درس تسلط دارید همچنین اگر تسلط کافی نسبت به تست ها نداشتید میتوانید با مراجعه کردن به پاسخنامه تشریحی و خوانش توضیحات آن تمام ایرادات خود را برطرف کنید. این تست ها دارای 200 تست میباشد. تیم مشاوره تحصیلی اکو به شما کمک میکند تا بتوانید تسلط خود را نسبت به درس به چالش بکشید.

شناسی 7

لینک تست زمین شناسی پویایی زمین به جدول پایین صفحه مراجعه کنید.

زمین شناسی پویایی زمین

در این قسمت توضیحاتی مربوط به تست زمین شناسی پویایی زمین به شما عزیزان میدهیم و شما میتوانید قبل از حل تست ها یک بررسی روی متن زیر داشته باشید.

  • اهمیت مطالعه شکستگی های پوسته زمین: شکستگی های پوسته زمین، یکی از نشانه های پویایی زمین است . مطالعه آنها در هنگام ساخت جاده ها، سدها، تونل ها و سایر سازه های مهندسی اهمیت زیادی دارد . افزون بر آن، در تجمع آب های زیرزمینی و ذخایر نفت و گاز و تشکیل کانسنگ های گرمابی حائز اهمیت می باشد.
  • علل وقوع زمین لرزه در کشور ایران: کشور ایران باقرارگرفتن در کمربند لرزه خیز آلپ هیمالیا، همچون سایر مناطق واقع در کمربندهای لرزه خیز در کره زمین، تقریباً هر روز شاهد وقوع زمین لرزه در مناطق مختلف میباشد بسیاری از مناطق مسکونی ایران همچون تبریز، ری، دامغان، نیشابور، طبس و …بارها توسط زمین لرزه ویران شده اند.
  •  علت اصلی زمین لرزه: علت اصلی زمین لرزه، حرکت ورقه های سنگ کره است. سنگ های سازنده پوسته در مقابل نیروی وارده، رفتار الاستیک از خود نشان می دهند . چنان چه تنش از مقاومت سنگ فراتر رود، سنگ ها دچار شکستگی می شود و انرژی زمین لرزه از محل شکستگی به صورت امواج لرزهای، آزاد می شود.
  • کانون زمین لرزه: محلی درون زمین است که انرژی ذخیره شده از آنجا آزاد می شود.
  •  مرکز سطحی زمین لرزه: نقطه ای در سطح زمین است که در بالای کانون زمین لرزه قراردارد. این مرکز، کمترین فاصله را از کانون زمین لرزه دارد.
  •  امواج ثانویه: این امواج بعد از امواج، P توسط لرزه نگارها ثبت می شوند. این امواج، فقط ازمحیط های جامد عبور می کنند.
  •  انواع امواج سطحی: این امواج در کانون تولید نمی شوند؛ بلکه از برخورد امواج درونی با فصل مشترک لایه ها و سطح زمین ایجاد می شوند. متداول ترین آنها امواج لاو (L) و ریلی (R ) هستند.
  •  روش های توصیف و اندازه گیری زمین لرزه: برای توصیف و اندازه گیری زمین لرزه از دو مقیاس شدت و بزرگا استفاده می شود. مقیاس شدت برحسب مرکالی است که میزان خرابی های ایجاد شده را از ٠تا 10 طبقه بندی می کند.
  • روش تعیین بزرگی زمین لرزه: بزرگی (بزرگا) زمین لرزه را به کمک اطلاعات لرزه نگار، تعیین می کنند . این اطلاعات در حقیقت، همان اندازه گیری دامنه امواج زمین لرزه، برحسب میکرون است و ریشتر، لگاریتم بزرگ ترین دامنه موجی است که در فاصله یک صد کیلومتری از مرکز یک زمین لرزه، توسط لرزه نگار استاندارد ثبت شده باشد.

تیم مشاوره تحصیلی اکو

تیم مشاوره تحصیلی اکو با مدیریت مهندس حاج کرم به شما کمک میکنند تا شما بتوانید در این درس و دروس دیگر تسلط کافی را پیدا کنید. شما میتوانید با تیم مشاوره تحصیلی اکو هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری مشاوره داشته باشید و با برنامه های درسی که دریافت میکنید آینده کنکور خود را بسازید.

مشاوره انتخاب دانشگاه
مشخصات
اطلاعات
نام درس:
زمین شناسی
پایه :
یازدهم
رشته:
ریاضی و تجربی
نوع سوالات:
تستی
تعداد سوالات :
200
مرجع سوالات:
تیم مشاره تحصیلی اکو
طراح:
تالیفی و سراسری
لینک های دانلود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا