دکتر کوروش شاهپسند متولد سال 1356 در شهرستان کاشمر میباشد. وی دانشآموختهٔ پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی هاروارد میباشد که بهتازگی به هیئتعلمی پژوهشگاه رویان پیوسته و مدیر دپارتمان اعصاب رویان میباشد. دکتر شاهپسند به علت تحقیقات گستردهٔ خود در زمینه بیماری آلزایمر توانست جایزه گرنت تحقیقاتی انجمن آلزایمر در شیکاگو را به دست آورد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با بیوگرافی دکتر کوروش شاه پسند بیشتر آشنا کنیم.با ما همراه باشید تا ببینیم اصلا کوروش شاه پسند کیست و با زندگینامه این پزشک موفق و سرشناس بیشتر آشنا شویم.
فهرست مطالب
زندگینامه و بیوگرافی دکتر کوروش شاه پسند
دکتر کوروش شاهپسند زادهٔ شهرستان کاشمر بهتازگی به ایران آمده و مدیریت دپارتمان اعصاب مؤسسه رویان را در دست دارد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته زیستشناسی از دانشگاه تربیتمعلم تهران با معدل 13.25 به دست آورده است. دکتر شاهپسند پس از اتمام درس خود در مقطع کارشناسی به شغل معلمی مشغول شد و تعهد خدمت به آموزشوپرورش داشت. پس از مقطع کارشناسی تصمیم به ادامه تحصیل گرفت و کارشناسی ارشد خود را از کشور ژاپن در رشته بیوشیمی گرفت. دکتر کوروش شاهپسند در مورد مهاجرت خود به ژاپن اینگونه میگویید:
من به دنبال راهی برای کسب درآمد بودم و میخواستم دانش را به شکلی کاربردی دربیاورم. ازاینرو با همهٔ بیتوجهیهایی که در دوره کارشناسی به درس داشتم تصمیم گرفتم تا به ادامه تحصیل بپردازم. پس از سه سال تلاش توانستم از کشور ژاپن بورسیه دریافت کنم و برای تحصیل در رشته بیوشیمی به آنجا بروم.
همچنین دکتر شاهپسند مدرک دکترای خود را در رشته علوم اعصاب از دانشگاه توکیو میگیرد و برای تحصیل در مقطع پسادکترا راهی آمریکا میشود و در دانشگاه هاروارد تحصیل میکند. زندگینامه دکتر کوروش شاه پسند انگیزه و سرلوحه زندگی بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان بوده است. درباره سوابق شغلی و تحقیقاتی کوروش شاه پسند در ادامه بیشتر توضیح میدهیم تا ببینیم کیست که توانسته جایزه گرنت انجمن تحقیقاتی آلزایمر آمریکا را به خود اختصاص دهد.
زندگینامه علمی دکتر کوروش شاه پسند
همانطور که اشاره کردیم دکتر شاهپسند پس از اتمام کارشناسی و دریافت مدرک خود در آموزشوپرورش مشغول به معلمی شد و پس از آن برای ادامه تحصیل به کشور ژاپن مهاجرت کرد. زمانی که دکتر شاهپسند در کشور ژاپن بود تنها به تحصیل پرداخت و هر ماه مبلغی را از دولت ژاپن دریافت میکرد.
زمانی که برای تحصیل در مقطع فوق دکترا به آمریکا سفر کرد در مراکز تحقیقاتی مختلف مشغول به کار شد و پژوهشهای مختلفی را در این مراکز انجام داد و در نتیجه توانست به کشف بزرگی دست پیدا کند. او توانست علت کشف سلولهای مغزی در آلزایمر را شناسایی کند و این یافته را در بزرگترین ژورنال علمی دنیا به ثبت برساند.
همچنین پس از آن کوروش شاهپسند توانست فرمول دارویی برای آلزایمر را بیابد. او پس از کشف این فرمول دارویی راهی ایران شد تا تولید آن را در کشور خود انجام دهد. او در سال 1394 تا 1397 عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران بوده و در حال حاضر مدیر دپارتمان اعصاب رویان میباشد.
همچنین دکتر کوروش شاه پسند مقالات بسیار زیادی را در زندگینامه علمی خود به ثبت رسانده که در بین این مقالات در 3 مقاله نویسنده اول بوده است. در میان مقالات چاپ شده از دکتر شاهپسند 20 عدد را مقالات بینالمللی تشکیل میدهد و حدود 42درصد از این مقالات در مجلات برتر به چاپ رسیدهاند. تعدادی از مقالات دکتر شاهپسند به شرح زیر است:
- A review on the cleavage priming of the spike protein on coronavirus by angiotensin-converting enzyme-2 and furin
- Hydrothermal method-based synthesized tin oxide nanoparticles: Albumin binding and antiproliferative activity against K562 cells
- alpha-synuclein abnormalities trigger focal tau pathology, spreading to various brain areas in Parkinson disease
- Biothermodynamic, antiproliferative and antimicrobial properties of synthesized copper oxide nanoparticles
سوابق موفقیتهای پژوهشی دکتر کوروش شاهپسند
دکتر شاهپسند در سال 1395 جایزه آلزایمر آمریکا را از انجمن آلزایمر در شیکاگو دریافت کرد و در همان سال بهعنوان دانشمند برتر توکیو معرفی شد. همچنین دکتر شاهپسند در حال حاضر در ایران عضو هیئتعلمی پژوهشکدهٔ زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی رویان هستند و مشغول انجام ادامهٔ تحقیقات بر روی بیماری آلزایمر هستند.
دکتر کوروش شاهپسند تصمیم دارد تا خط تولید داروی آلزایمر از ایران شروع شود تا برای یکبار هم که شده مسیر این موفقیت از شرق به غرب باشد نه بلعکس آن!
حالا که میدانیم دکتر کوروش شاه پسند کیست و درباره تحقیقات او اطلاعات کافی را بدست آوردیم، بد نیست درباره بیماری آلزایمر و تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است نیز اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
بیماری آلزایمر چیست؟
در ابتدا به توضیحاتی راجع به بیماری آلزایمر میپردازیم. آلزایمر میتواند برای هریک از ما یک کابوس باشد و فکرکردن به مبتلا شدن به این بیماری برای هر یک از انسانها دردناک است. فراموشی دائم و بهخاطر نیاوردن خاطراتمان چیزی به جز به کابوس نیست. بیماری آلزایمر یک بیماری مغزی پیشرونده است که بهآرامی حافظه و قدرت تفکر را از بین میبرد و حتی توانایی انجام کارهای ساده و روزمره را از فرد میگیرد.
این بیماری بهعنوان یک بیماری برگشتناپذیر شناخته میشود که در وهله اول قسمتهایی از مغز که کنترل حافظه و زبان را بر عهده دارند فرامیگیرد و در طول زمان این بیماری قسمتهای بیشتری از مغز را فرامیگیرد. در حین پیشروی این بیماری پروتئین در مغز انباشته شده و ساختاری به نام پلاک را تشکیل میدهد. این پلاکها منجر به قطع ارتباط بین سلولهای عصبی شده و درنهایت باعث مرگ این سلولها میشود. آلزایمر بیماری میتواند روی جنبههای مختلف از زندگی فرد تأثیرگذار باشد که برخی از آنها عبارتاند از:
- تواناییهای شناختی و عملکردی مانند تفکر
- احساسات و خلق و خو مانند بیانگیزه شدن و ناامیدی مفرط و تأثیر روی رفتار شخص مبتلا
- تأثیر سوء روی توانایی فیزیکی افراد
مراحل بیماری آلزایمر
مرحله اول: بدون اخلال
در این مرحله بیماری آلزایمر قابل تشخیص نبوده و علائم بیماری مشخص نیستند.
مرحله دوم: زوال بسیار خفیف
در این مرحله ممکن است بیمار دچار مشکلات جزئی حافظه شود و برخی چیزها را گم کند.
مرحله سوم: زوال خفیف
در این مرحله بیمار دچار رنج شده و مشکلات شناختی و حافظه را دارا میباشد برای مثال فرد بهسختی لغت مناسب برای صحبتکردن پیدا میکند و نمیتواند نام افراد جدید را بهخاطر سپارد.
مرحله چهارم: زوال متوسط
در این مرحله علائم آلزایمر بهوضوح مشاهده میشوند و فرد دچار مشکلاتی از قبیل:
- مشکل در انجام محاسبات ساده
- فراموشکردن خاطرات زندگی شخصی
- اختلال در حافظه کوتاهمدت (برای مثال به یاد نمیآورند که صبحانه چه خوردهاند)
- مرحله پنجم: زوال نسبتاً شدید
در این مرحله فرد بیمار برای انجام کارهای روزمره خود به کمک نیاز دارد و افراد معمولاً گیجی و سردرگمی شدید دارند و حتی توانایی خود در پوشیدن لباس مناسب را از دست میدهند.
مرحله ششم: زوال شدید
در این مرحله بیمار به مراقبت و نظارت دائمی نیاز دارد.
مرحله هفتم: زوال بسیار شدید
این مرحله آخرین مرحله بیماری آلزایمر میباشد و عملاً در این مرحله بیماران نزدیک به مرگ هستند و توانایی خود را در واکنش به محرکهای محیطی از دست میدهند.
نظر مرکز مشاوره آکو درباره دکتر کوروش شاهپسند
سالهاست که دانشمندان و محققان در کشورهای مختلف دنیا به دنبال کشف دارویی به جهت درمان این بیماری سخت هستند اما در این زمینه موفق نبودند؛ تا اینکه چندی پیش خبری با عنوان کشف عامل آلزایمر و داروی آن در رسانهها منتشر شد که گامی بزرگ در علم بوده و پیشرفتی عظیم به شمار میآید. ناگفته نماند این کشف توسط دانشمندی ایرانی انجام شده است اما این دانشمند کسی نبود جز دکتر کوروش شاهپسند.
سوال اصلی که باید از خود بپرسیم اینجاست که مگر دکتر کوروش شاه پسند کیست؟ چرا همه دنبال بیوگرافی و زندگینامه دکتر کوروش شاه پسند هستند؟ فراموش نکنید باوجود همه این تلاش هایی که شاهپسند کرده و موفقیت های علمی که بدست آورده است، کوروش نیز مانند همه ما روزی کنکور داده و در رشته زیست شناسی تربیت معلم قبول شده اما او به کم راضی نبود و همین بلند پروازی در کنار برنامه ریزی و تلاش او را تبدیل به یک پزشک حاذق و البته سرشناس کرده است.
پس اگر کوروش شاهپسند توانسته به اینجا برسد تو هم میتوانی همه آن چیزی که نیاز داری برنامه ریزی دقیق و تلاش و تلاش و تلاش است. برای موفقیت حتی یک دقیقه هم معطل نکن و تو کوروش شاه پسند زندگی خودت رو بساز.
در تست این تست های روانشناسی شرکت کنید.
این آقا کلاهبرداره
توی روزنامههای کثیرانتشار ما داریم پیگیری میکنم خواهشاً گول حرفهایش رو نخورید پدر بنده رو کشت یک پول گزافی هم گرفت اصلا همچین دارویی وجود نداره کلاهبرداری شکایت کردیم ازشون
مدرکی واسه اثبات حرفتون دارید ؟؟ نه پس حرف نباشه
بجای تهمت زدن و زر اضافی زدن و بقیه رو گمراه کردن ، با مدرک حرفت رو ثابت کن اگر میتونی
اقای شاهپسند گرنت امریکا رو برای تحقیقاتش گرفته اینم مدرکش :
https://www.alz.org/media/documents/2016-research-category.pdf
من داروی تولیدی ایشون را بعنوان پزشک نمیشناسم اگر شما اطلاع دارید بفرمایید
سلام بزرگواران چنانچه راه ارتباط جناب شاهپسند رو بشه به بنده بدید بزرگواری میفرمایید
بنده پروتزیست لابراتوار دندان هستم و در زمینه جوان سازی سلولهای بدنی ا نسان دفع آلزایمر و نیز احیای سلولها نیمه زنده خاکستری مغز به مدت ۸ سال بطور خصوصی و با هزینه های مالی بالا موفق به کشف دارویی گردیده ام و تا به حال به هیچ شخصی اطمینان نداشته ام که در زمینه ترویج این دارو مشورت نمایم لذا با دیدن کلیپی از ایشان در اینستاگرام بسیار راغب شدم که با ایشان صحبتی در این زمینه داشته باشم
بسیار سپاسگزار میباشم راه ارتباط با ایشان را به بنده مرحمت بفرمایید
سلام داداش توی متن بالا نوشته در حال حاضر مدیر دپارتمان اعصاب رویان میباشد آدرسش رو توی گوگل سرچ کن برات بیاره
از مدتها پیش توی رسانه های ایران نام کوروش شاه پسند به عنوان کسی که برای آلزایمر درمان کشف کرده تبلیغ میشه اما اون دارو کجاست ؟!!! کی میدونه … خود دکتر کجان ؟ الله اعلم …فقط به عنوان یکی ازمفاخر ایران ازایشون یاد میشه اما ماحصل تلاشهای ایشون رو کسی ندیده!!!!
دکتر الان ایران هستن دیشب خودم دیدمشون جالبه کسایی که تزریق رو دریافت کردن موهاشون از سفید به مشکی تغیر رنگ داده🤩
باعث افتخاره که حالا از کشورای دیگه باید به ایران بیان تا درمان بشن
تنها داروهایی که برای پیری و نابودی سلولهای سرطانی و بازگشت جوانی و رنگ موهای طبیعی مو به شکل اولیه و خیلی چیزهای دیگر فقط وفقط آنتی اکسیدانها Skqهستن و بصورت پیشرفته تزریقی ویا خوراکی آن برای هر نفر ۱۵میلیارد تومان هزینه برمیداردو سال ۲۰۰۶ یک شرکت اوکراینی داروی تولید نمود به نام روسی یا اوکراینی لیکیت.که همان Skq ولی با مکانیسم وطیف اثری بیشتراست ونابود کردن که بدرد ما نمیخورد بدرد افرادی میخورد که در خدمت جامعه باشند نه بلعکس ونه من بیسواد که ۹۸ سال سن دارم ونتوانستم به بشریت خدمتی به یادگار به جا بگذارم. طول عمر با عزت برای عزیزانی که هدفشان خدمت به بشریت و جهان هستی برای زنده ماندن و سلامت تمام موجودات کره خاکی است.
درود
چرا دروغ میگی همون کسی که تزریق کرده موهاش تغییر کرده رو معرفی کنید به نظام پزشکی ما پرونده تشکیل دادیم تمام اینا دروغ معلوم نیست چی تزریق میکنه همرو به کشتن داده
دکتر توی برنامهای که شرکت داشتن گفتن که بخاطر مافیای قوی داروهای رندوم آلزایمر تهدیدات زیادی شدن و کارهای وارد کردن داروی جدیدشون به بازار با وجود این مافیای قوی خیلی با بن بست روبهرو میشه.
ولی توانایی دارویی که تولید کردن کاملا ثابت شده است
اصلا دکتر نیست ، در سایت نظام پزشکی اسمی از ایشان نیست و شماره نظام پزشکی ندارند
مگه هر دکتری، پزشکه؟؟؟؟
دروغ میگه باور نکنید داره یک کمپین از افرادی که فوت کردن تشکیل میشه
ممنون از این مطلب کاربردی