معرفی اپلیکیشن های یادگیری
در این مقاله با اپلیکیشن های یادگیری شما را آشنا خواهیم کرد. در سایت آموزشگاه پرسا می توانید مطالب مفید زیادی را در رابطه با مطالعه و روش های آن بیابید. در دنیای امروز با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از کارهای روزمره خود را با استفاده از تلفن همراه و اپلیکیشن های متنوع و یا استفاده از شبکه های اجتماعی متنوع انجام می دهیم. استفاده بیش از اندازه از تلفن های همراه و درگیر شدن با دنیای مجازی منجر شده است تا بسیاری از افراد معتقد باشند استفاده از گوشیهای هوشمند فرصت مطالعه و انجام کارهای مفید را از ما گرفتند.
اما این در حالی است که بسیاری از افراد از گوشیهای هوشمند و دوره مجازی در مسیر مطالعه و درس خواندن استفاده می کنند چرا که امروزه اپلیکیشن های زیادی وجود دارد که می توانند به ما در جهت درس خواندن و مطالعه کمک کنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی برخی از اپلیکیشن هایی که می توان برای مطالعه و درس خواندن از آنها استفاده کرد بپردازیم.
معرفی اپلیکیشن های یادگیری
اپلیکیشن کاخ: این اپلیکیشن برای اولین بار به آموزش مباحث می پردازد که هیچ وقت در مدارس به دانش آموزان آموخته نمی شود. این آموزش ها در قالب بازی و با استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی اتفاق میافتد. در واقع در این اپلیکیشن با جامع ترین پکیج های آموزشی برای دانش آموزان ۷ تا ۱۳ سال هستیم و همینطور در حال حاضر اپلیکیشنی منسوب به کاخ والدین نیز در اختیار قرار دارد. در نتیجه والدین نیز میتوانند از این اپلیکیشن استفاده کنند. محتوای این اپلیکیشن برای دانش آموزان در پنج سرفصل خلاصه میشود که به شرح زیر میباشد:
کاخ سرخ: آموزش های این کاخ در سرفصل های سواد اجتماعی سواد رسانه، سواد عاطفی و سواد مالی خلاصه میشود که در هر کدام از این سرفصل ها به زیر فصل های مربوطه در قالب بازی پرداخته می شود به عنوان مثال در سرفصل سواد عاطفی به آموزش خود مدیریتی تصمیم گیری عاقلانه کنترل هیجان و یا در سرفصل سواد مالی به آموزش راه اندازی کسب و کار فراگیری امور بانکی و غیره پرداخت میشود.
کاخ رایانه: در این کاخ سرفصل هایی همچون برنامه نویسی تدوین و ویرایش فیلم و عکس آی سی دی ال و سیستم عامل آموزش داده میشود.
کاخ زبان: این کاخ در سر قسمت گرامر و مهارت شنیداری و مهارت گفتاری ارائه شده است در قسمت گرامر با استفاده از ساختار بازی گونه فرزند به یادگیری اصولی قواعد انگلیسی از کتاب family and friends میپردازد. همینطور در قسمت شنیداری و مکالمه نیز افراد با این دو مهارت به خوبی آشنا میشوند.
کاخ ریاضی و نجوم: در کاخ ریاضی آموزش مفاهیم کاربردی ریاضی در زندگی به فرزندانمان ارائه میشود همینطور در کاخ نجوم نیز مفاهیم مربوط به هوا و فضا در حد نیاز فرزندان آموزش داده می شوند. همانطور که در بالا تر هم اشاره شد کاخ والدین نیز هم اکنون در دسترس والدین وجود دارد در کاخ والدین خلاصه ۱۰۰ عنوان برتر در زمینه تربیت فرزند ارائه می شود همین دو کاخه رمز ارز کاخ رشد کافه متاورز کاخ نوجوان و کاخ هنر نیز مربوط به آموزش های بزرگسالان میباشد.
اپلیکیشن دتوکس: یکی از مضرات ای که امروز در جامعه با مواجه هستیم استفاده بیش از اندازه از گوشیهای هوشمند و سهیم شدن بسیار زیاد در فضای مجازی است که این مورد باعث میشود تمرکز از افراد گرفته شود در این در صورتی است که تمرکز یکی از عوامل اصلی موفقیت در مسیر تحصیل و درس خواندن می باشد. این نرم افزاری کی از نرم افزارهای مسدود کننده استفاده از گوشی می باشد و به ما کمک می کند تا بتوانیم فعالیت های گوشی را مسدود کنیم و زمان زیادی را به استفاده از گوشی همراه اختصاص ندهیم.
این اپلیکیشن یکی از محبوب ترین اپلیکیشن ها در حوزه برنامه ریزی تحصیلی به حساب می آید و کمک میکند تا استفاده از برنامه های کنترلی در استفاده آنها ندارید محدود شود. در واقع این برنامه به این شکل کار می کند که شما یکی از برنامههای استفاده زیادی از آنها دارید را انتخاب کرده و برای استفاده از آن زمان مشخص می کنید پس از پایان زمان مورد نظر شما از برنامه خارج می شوید و تا روز بعد اجازه دسترسی به آن برنامه را نخواهید داشت.
اپلیکیشن الارمی: تحقیقات به خوبی نشان می دهند که افرادی که تا نیمه های شب بیدار می مانند و نمی توانند صبح زود از خواب بیدار شود یادگیری در آنها با تاخیر اتفاق می افتد این اپلیکیشن به شما کمک می کند تا اگر خواب سنگینی دارید و نمی توانید صبح ها به راحتی از خواب بیدار شوید با این مشکل مبارزه کنید. در واقع شما در این برنامه می توانید ساعت مشخص بیدار شدن خود را مشخص کرده وزنگ هشدار را تنظیم کنید منتها تفاوت این اپلیکیشن با زنگ هشدار معمولی این است که این برنامه تا مطمئن شود که شما بیدار شدید دست از آلارم دادن بر نمی دارد و از شیوه های آزاردهنده استفاده میکند که نگذارد بخوابید. در واقع این برنامه برای خاموش کردن صدای آلارم نیاز به یک دکمه ندارد بلکه شما باید یک ماموریت را به انجام برسانید تا بلاخره صدای آلارم قطع شود.
اپلیکیشن to do: این اپلیکیشن که از اپلیکیشن های بسیار کاربردی در زمینه برنامه ریزی و مدیریت زمان می باشد حتی برای افرادی که نمی خواهند هیچ کنکور و امتحان شرکت کنند نیز بسیار کارآمد است چرا که باعث می شود تا تمرکز بهتری در هنگام انجام کارها داشته باشید و آنچه که نیاز است به ذهن بسپارید در این برنامه یادداشت کنید. در واقع این برنامه به شما کمک میکند تا کارهای روزمره تان به شما یادآوری شود. در این برنامه شما می توانید تمام فعالیت های خود را زمان بندی و دسته بندی کنید. همینطور اعلانات برنامه به شما یادآوری میکند که در چه زمان هایی باید چه فعالیت هایی را انجام دهید.
اپلیکیشن ها و برنامه های مختلفی برای افزایش تمرکز و درس خواندن امروزه وجود دارد و در دسترس مخاطبان قرار می گیرد در این مقاله به تعداد محدودی از آنها پرداختیم. نکته ای که لازم است در انتها گوشزد شود این است که این اپلیکیشن ها در درس خواندن و داشتن تمرکز به افراد بسیار زیادی کمک می کند اما باید در نظر داشته باشید که برای رسیدن به هدف تلاش و مواردی مانند مدیریت استرس و کنترل افکار نیز بسیار بسیار حائز اهمیت است در نتیجه در این مسیر تنها استفاده از این اپلیکیشن ها نمی تواند موفقیت آمیز باشد بلکه افراد باید موارد دیگری را نیز در نظر داشته باشد تا بتواند مسیر صحیح را طی کنند و به اهداف خود برسد.
مشاوره تحصیلی آکو
با معرفی این اپلیکیشن های معروف و کاربردی سعی کردیم تا به شما در مسیر یادگیری و مطالعه تان کمک کرده باشید. توجه داشته باشید که نکاتن زیادی هستند که در پروسه مطالعه تاثیرمند هستند. برای مثال روش های مطالعه هر درس, مطالعه بودجه بندی ها و یا نمونه سوالات و …. در سایت پرسا می توانید مطالب مرتبط گفته شده را پیدا کنید.
همچنین می توانید سوالات مشاوره ای خود را در کانال تلگرامی مشاوره تحصیلی آکو بپرسید و در اینستاگرام آکو نیز اخبار تحصیلی را می توانید دنبال کنید.