پایه های نهم (تیزهوشان)، دهم، یازدهم و دوازدهم جهت دریافت خدمات مشاوره تحصیلی ( نه صرفا برنامه) 2 هفته ای رایگان مشخصات خود را به شماره ی 09025646234 پیامک کنید.

مشاور من

۳۳ نکته جالب و خواندنی انتخاب رشته ۱۴۰۱

تماس با ما مشاوره تحصیلی رایگان
۵/۵ - (۱ امتیاز)

انتخاب رشته ۱۴۰۱ نیز به پایان رسید. در این مقاله ۳۳ نکته جالب و خواندنی انتخاب رشته ۱۴۰۱ را یافتیم که شاید برای شما هم جالب باشد. سازمان سنجش که قرار بود نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱ را در روز ۱۸ مرداد منتشر نماید، چند روز زودتر اعلام شد و برخی از داوطلبین و خانواده های آن ها عملا وارد شوک زیادی شدند. کار به جایی رسید منابع غیر رسمی اعلام کردند که نتیجه کنکور ۱۴۰۱ در ساعت ۱۱ شب در سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت اما این داستان ادامه پیدا کرد و نتایج در حدود ساعت ۴ صبح روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت.

فهرست مطالب

انتخاب رشته 1401

زمانی همه مطمئن شدند که نتایج روی سایت قرار می گیرد که اسامی نفرات برتر کنکور سراسری روی سایت قرار گرفتند.
نکته جالب اینجاست که برای سازمان سنجش استرس و اضطراب دانش آموزشان و خانواده های آن بی هیچ وجه اهمیتی نداشت. تا جایی که بعضی از داوطلبین کنکور تا ۴ صبح بارها به این سایت سر زده اند و به نتیجه ای نرسیده اند.

در کل کنکور سراسری خود سر تا سر از استرس و نگرانی برای داوطلبین، خانواده ها، دبیران و موسسات است. به هر ترتیب روا نیست تا با روح روان یک جوان ۱۸ ساله بازی شود.

تغییرات انتخاب رشته ۱۴۰۱ با انتخاب رشته ۱۴۰۰

به هر ترتیب با هر مشغله و داستانی انتخاب رشته ی دانشگاه سراسری به پایان رسید ولی نکات قابل توجهی نیز در این فرآیند وجود دارد که بیان آن خالی از لطف نیست.

۱. در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، دانشکده‌های زیر به دانشکد‌ه‌های علوم پزشکی ارایه‌دهندۀ رشتۀ «پزشکی» افزوده شده‌اند:

دانشگاه علوم پزشکی اراک (محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی ساوه)
دانشگاه علوم پزشکی تبریز (محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی خوی)
دانشگاه علوم پزشکی تبریز (محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی مراغه)
دانشگاه علوم پزشکی تبریز (محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی سراب)
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی بهبهان)
دانشگاه علوم پزشکی شیراز(محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی گراش)
دانشگاه علوم پزشکی شیراز(محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی لارستان)
دانشگاه علوم پزشکی کرمان (محل تحصیل دانشکده علوم پزشکی سیرجان)

۲. نوع پذیرش در رشته محل های با آزمون

مطابق دفترچۀ راهنمای انتخاب رشته، نوع پذیرش در رشته‌محل‌های با آزمونِ پیام نور مانند دورۀ غیرانتفاعی «ناحیه‌ای» است، و متقاضی می‌تواند ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ به اﻣﻜﺎن اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ و ﻋﻼﻗﻪ خود ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ «در ﻫﺮ ﻳـﻚ از واﺣـﺪﻫﺎ و مراکز» دانشگاه پیام‌نور، ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ انتخاب رشته در هریک از مراکز و واحدهای ذیربط اقدام کند.

۳. افزوده شدن رشته ی بیم سنجی به دفترچه انتخاب رشته

✔️بیم‌سنجی (Actuary) علمی است که با به کار بستن ابزارهای آماری، ریاضی و آموزه‌های علم اقتصاد به ارزیابی یا سنجش ریسک سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی ( از قبیل بیمه عمر، بیمه بازنشسگی، بازار سهام و …) می‌پردازد. ارزیابی ریسک در صنعت بیمه و شرکت‌های مالی نظیر بانک ها و بورس ها از کانون های توجه کارشناسان این حوزه است. محاسبات حق بیمۀ یک قرارداد بیمه، محاسبات مربوط به ریسک شرکتهای مالی، محاسبات مربوط به بیمه بازنشستگی، محاسبۀ احتمال ورشکستگی یک شرکت تجاری و … از جمله فعالیت‌هایی هستند که در حوزۀ فعالیت‌های حرفه‌ای یک بیم‌سنج قرار می‌گیرند. بیم‌سنجی با عنوان آمار بیمه یا آمار ریاضیات نیر شناخته می شود.
در گروه علوم بیم‌سنجی دانشگاه شهید بهشتی -که یکی از گروه‌های دانشکدۀ علوم ریاضی است- دوره های کارشناسی ارشد و دکتریِ گرایش های مختلف بیم‌سنجی ارایه شده است.

۴. افزایش ظرفیت رشته پزشکی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «پزشکی» با در نظر گرفتنِ همه دوره‌ها و همه انواع پذیرش، در حدود %۳۰ افزایش یافته است.

۵. افزایش ظرفیت رشته دامپزشکی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «دندانپزشکی» با در نظر گرفتنِ همه دوره‌ها و همه انواع پذیرش، در حدود %۱۵ افزایش یافته است.

۶. افزایش ظرفیت رشته شهرسازی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری باآزمونِ ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ « مهندسی شهرسازی» در دورۀ «روزانه» در حدود ۲۲ درصد افزایش یافته است.

۷. افزایش ظرفیت رشته مشاوره

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱،در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «مشاوره» در دورۀ «روزانه» در حدود ۱۱درصد افزایش یافته است.

۸. افزایش ظرفیت رشته شنوایی سنجی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «شنوایی‌شناسی» در مجموع در حدود ۱۷ درصد افزایش یافته است.

۹. افزایش ظرفیت رشته گفتار درمانی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «گفتاردرمانی» در دورۀ «روزانه» در حدود %۱۶ افزایش یافته است.

۱۰. افزایش ظرفیت رشته مهندسی نقشه برداری

✔️در انتخاب رشتۀ باآزمونِ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «مهندسی نقشه برداری» در دورۀ «روزانه» در حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است.

۱۱. افزایش ظرفیت رشته مهندسی نقشه برداری

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری باآزمون ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «مهندسی برق» در دورۀ «روزانه» در حدود چهار درصد افزایش یافته است.

۱۲. افزایش ظرفیت رشته فیزیوتراپی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری باآزمون ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «فیزیوتراپی» در دورۀ «روزانه» در حدود شش درصد افزایش یافته است.

۱۳. افزایش ظرفیت رشته مهندسی عمران

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری باآزمون ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «مهندسی عمران» در دورۀ «روزانه» در حدود پنج درصد افزایش یافته است.

۱۴. افزایش ظرفیت رشته مهندسی مواد

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری باآزمون ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «مهندسی مواد و متالورژی» در دورۀ «روزانه» در حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.

۱۵. افزایش ظرفیت رشته حقوق

✔️در انتخاب رشتۀ با آزمون سراسری سال ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «حقوق» دردورۀ «روزانه» در حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.

۱۶. افزایش ظرفیت رشته اعضای مصنوعی و وسایل کمکی

✔️در انتخاب رشتۀ با آزمون سراسری سال ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «اعضای مصنوعی و وسایل کمکی» در دورۀ «روزانه» در حدود ۹ درصد افزایش یافته است.

۱۷. افزایش ظرفیت رشته آموزش زبان انگلیسی

✔️در انتخاب رشتۀ با آزمون سراسری سال ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «آموزش زبان انگلیسی» در دورۀ «روزانه» در حدود ۸ درصد افزایش یافته است.

۱۸. افزایش ظرفیت رشته پرستاری

✔️در انتخاب رشتۀ با آزمون سراسری سال ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «پرستاری» در مجموع در حدود پنج درصد افزایش یافته است.

۱۹. افزایش ظرفیت رشته بهداشت عمومی

✔️در انتخاب رشتۀ باآزمون دانشگاه آزاد ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «بهداشت عمومی» در حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.

۲۰. رشته جدید بیم سنجی

✔️بیم‌سنجی (Actuary) علمی است که با به کار بستن ابزارهای آماری، ریاضی و آموزه‌های علم اقتصاد به ارزیابی یا سنجش ریسک سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی ( از قبیل بیمه عمر، بیمه بازنشسگی، بازار سهام و …) می‌پردازد. ارزیابی ریسک در صنعت بیمه و شرکت‌های مالی نظیر بانک ها و بورس ها از کانون های توجه کارشناسان این حوزه است. محاسبات حق بیمۀ یک قرارداد بیمه، محاسبات مربوط به ریسک شرکتهای مالی، محاسبات مربوط به بیمه بازنشستگی، محاسبۀ احتمال ورشکستگی یک شرکت تجاری و … از جمله فعالیت‌هایی هستند که در حوزۀ فعالیت‌های حرفه‌ای یک بیم‌سنج قرار می‌گیرند. بیم‌سنجی با عنوان آمار بیمه یا آمار ریاضیات نیر شناخته می شود.
در گروه علوم بیم‌سنجی دانشگاه شهید بهشتی -که یکی از گروه‌های دانشکدۀ علوم ریاضی است- دوره های کارشناسی ارشد و دکتریِ گرایش های مختلف بیم‌سنجی ارایه شده است.

۲۱. پذیرش رشته مهندسی انرژی با سوابق تحصیلی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری بدون آزمون (صرفا براساس سوابق تحصیلی) ۱۴۰۱، رشته «مهندسی انرژی» در دوره‌ی «روزانه» در دانشگاه صنعتی ارومیه (محل تحصیل دانشکدۀ فنی و مهندسی خوی)، دانشگاه صنعتی قوچان، دانشگاه محقق اردبیلی (محل تحصیل دانشکدۀ فناوری‌های نوین شهرستان نمین) و دانشگاه کردستان (محل تحصیل دانشکدۀصنعت و معدن قروه)، و در دورۀ «نوبت دوم» در دانشگاه صنعتی سیرجان، دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه یاسوج (محل تحصیل دانشکدۀ نفت و گاز گچساران) ارایه می‌شود.

۲۲. انتخاب رشته با آزمون و با سوابق در یک دفترچه

✔️طبق اطلاعیۀ سازمان سنجش، انتخاب رشته برای انتخاب کدرشته محل‌های «با آزمون» و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون)، برای «داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۱»، در یک فرم واحد و تا ۱۵۰ رشته محل، انجام می‌شود.

۲۳. افزوده شدن کد رشته های پرستاری به چند دانشکده

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، رشته «پرستاری» در دوره‌ی «روزانه» در دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز (محل تحصیل مجتمع آموزش عالی سلامت ماهشهر)، دانشگاه علوم پزشکی ایلام (محل تحصیل مجتمع آموزش عالی سلامت دهلران)، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (محل تحصیل مجتمع آموزش عالی سلامت اسلام آباد غرب)، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (محل تحصیل دانشکده پرستاری نقده)، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (محل تحصیل دانشکده پرستاری سلماس)، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (محل تحصیل دانشکده پرستاری میاندواب)، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (محل تحصیل دانشکده پرستاری بوکان) به رشته‌محل‌های قابل‌انتخاب در گروه آزمایشی تجربی افزوده شده است.

۲۴. افزوده شدن کد رشته های مهندسی صنایع به چند دانشکده

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری «باآزمون» ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، رشته «مهندسی صنایع» در دوره‌ی «روزانه» دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی- قم)، دانشگاه کردستان – محل تحصیل دانشکده صنعت و معدن قروه، دانشگاه هرمزگان (محل تحصیل مجتمع آموزش عالی میناب)، دانشگاه کوثر (ویژه خواهران) – بجنورد و دانشگاه یزد- محل تحصیل شهرستان ابرکوه، به رشته‌محل‌های قابل انتخاب در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی افزوده شده است.

۲۵. افزوده شدن کد رشته های حسابداری به چند دانشکده

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری «باآزمون» ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، رشته «حسابداری» در دوره‌ی «روزانه» در دانشگاه صنعت نفت – محل تحصیل تهران، آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ایلام، آموزشکده فنی و حرفه ای دختران زاهدان، دانشکده فنی وحرفه ای پسران سنندج شهید یزدان پناه، آموزشکده فنی وحرفه ای پسران شماره یک همدان شهید مفتح، آموزشکده فنی و حرفه ای دختران گرگان، دانشکده فنی وحرفه ای پسران شماره یک اصفهان شهید محسن مهاجر، دانشکده فنی و حرفه ای پسران شماره یک شیراز – شهید باهنر به رشته‌محل‌های قابل‌انتخاب افزوده شده است.

۲۶. انتخاب رشته با سوابق تحصیلی صرف نظر از نوع دیپلم

✔️طبق دفترچۀ راهنمای انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری می‌توانند صرف‌نظر از نوع مدرک دیپلم یا گروه آزمایشی و صرف‌نظر از مجاز بودن یا غیرمجاز بودن در انتخاب رشتۀ باآزمون، رشته‌محل‌های صرفاْ بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) را از هر گروه آزمایشی (تجربی، ریاضی، انسانی، زبان و هنر) و هر دوره ای (اعم از روزانه، نوبت دوم و …) که تمایل دارند انتخاب کنند.

۲۷. افزایش ظرفیت پردیس صنعتی شریف

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری «با آزمون» ۱۴۰۱، ظرفیت پذیرش در رشته‌محل‌های پردیس خودگردانِ – محل تحصیل پردیس خودگردان- واقع در تهران- «دانشگاه صنعتی شریف» از ۹۳ نفر در سال ۱۴۰۰، به ۱۱۰ نفر افزایش یافته است.

۲۸. افزایش تعداد دانشکده های پذیرنده ی رشته آمار

✔️در انتخاب رشتۀ بدون آزمون سراسری ۱۴۰۱، رشتۀ «آمار» در ۳۵ دانشگاه در «دورۀ روزانه» پذیرش دانشجو دارد؛ به این ترتیب در انتخاب رشتۀ سراسری «بدون آزمون» ۱۴۰۱، به تعداد دانشگاه‌های «دورۀ روزانۀ» رشتۀ آمار در پذیرش «بدون آزمون»، در قیاس با ۱۴۰۰، ۹ دانشگاه/دانشکده افزوده شده است.

۲۹. ارائه رشته علوم کامپیوتر در دانشکده های با سوابق تحصیلی

✔️در انتخاب رشتۀ سراسری «بدون آزمون» ۱۴۰۱، رشته «علوم کامپیوتر» در دوره‌ی «روزانه» در دانشگاه‌های مجتمع آموزش عالی بم، دانشگاه بجنورد، دانشگاه زابل، صنعتی بیرجند، صنعتی سیرجان، صنعتی شاهرود، دانشگاه کردستان، دانشگاه کردستان (محل تحصیل دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه بیجار)، دانشگاه ملایر، دانشگاه کوثر (ویژه خواهران) بجنورد، دانشگاه ولایت ایرانشهر، مرکز آموزش عالی کاشمر و مرکز آموزش عالی محلات ارائه شده است.

۳۰. افزایش ظرفیت رشته بهداشت عمومی در دانشگاه آزاد

✔️در انتخاب رشتۀ باآزمون دانشگاه آزاد ۱۴۰۱، در قیاس با ۱۴۰۰، ظرفیت رشتۀ «بهداشت عمومی» در حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.

۳۱.نمودار پر ظرفیت ترین رشته های علوم تجربی

پرظرفیت ترین رشته های آزمایشگاهی علوم تجربی:

  1. پزشکی
  2. پرستاری
  3. آموزش ابتدایی
  4. زیست شناسی سلولی و ملکولی
  5. شیمی کاربردی
پر ظفیت ترین رشته های تجربی

۳۲.نمودار پر ظرفیت ترین رشته های علوم ریاضی

پر ظرفیت ترین رشته های علوم ریاضی و فنی به ترتیب:

  1. مهندسی کامپیوتر
  2. مهندسی برق
  3. مهندسی عمران
  4. مهندسی معماری
  5. مهندسی مکانیک
پر ظرفیت ترین رشته های ریاضی

۳۲.نمودار پر ظرفیت ترین رشته های علوم انسانی

پر ظرفیت ترین رشته های انسانی به ترتیب:

  1. حسابداری
  2. حقوق
  3. روانشناسی
  4. علوم تربیتی
  5. مدیریت بازرگانی
پر ظرفیت ترین رشته های انسانی

ظرفیت رشته های تجربی در انتخاب رشته ۱۴۰۱

ظرفیت کلی پذیرش رشته های تجربی در دوره های روزانه ۶۲۶۲۳ نفر می باشد. همچنین پذیرش دوره های شبانه مجموعا ۷۷۸۹ نفر می باشد.

جمع ظرفیت های روزانه و شبانه مجموعاً ۷۰۴۱۲ نفر می باشند.

دورهپذیرش با آزمون و با تاثیر سوابقپذیرش صرفاً سوابق تخصیلی بدون آزمونجمع تعداد
روزانه۳۸۶۴۴۲۳۹۷۹۶۲۶۲۳
نوبت دوم ( شبانه)۲۰۹۲۵۶۹۷۷۷۸۹
محروم۱۷۷۲۱۵۳۹۲
فرهنگیان۶۹۰۵۶۹۰۵
غیر انتفاعی۱۷۳۹۱۲۷۷۶۱۱۲۹۵۰۰
شهریه پرداز و پردیس۴۰۰۷۶۲۰۴۶۲۷
مجازی دولتی و غیرانتفاعی۳۰۲۲۳۰۲۲
خودگردان دانشگاه آزاد۳۸۱۳۸۱
دانشگاه پیام نور۱۵۲۲۱۷۷۲۲۰۱۷۸۷۴۲
جمع کل۵۵۴۶۷۳۳۸۵۱۴۳۹۳۹۸۱

ظرفیت رشته های انسانی در انتخاب رشته ۱۴۰۱

ظرفیت های قابل توجه در کنکور انسانی پذیرش ۱۴۸۱۸ نفر در دانشگاه های فرهنگیان است. دانشگاه های روزانه در رشته ی انسانی حدود ۴۷۰۰۴ نفر می باشد.

دورهپذیرش با آزمون و با تاثیر سوابقپذیرش صرفاً سوابق تخصیلی بدون آزمونجمع تعداد
روزانه۲۳۰۲۵۲۳۹۷۹۴۷۰۰۴
نوبت دوم ( شبانه)۳۹۸۵۵۶۹۷۹۶۸۲
محروم۳۰۵۲۱۵۵۲۰
فرهنگیان۱۴۸۱۸۱۴۸۱۸
غیر انتفاعی۲۵۹۹۱۲۷۷۶۱۱۳۰۳۶۰
پردیس۰۶۲۰۶۲۰
مجازی دولتی و غیرانتفاعی۳۰۲۲۳۰۲۲
مشترک۱۲۱۷۸۷۴۲
پیام نور۴۲۲۰۱۷۷۲۲۰۱۸۱۴۴۰
جمع کل۴۸۹۶۴۳۳۸۵۱۴۳۸۷۴۷۸

ظرفیت رشته های ریاضی در انتخاب رشته ۱۴۰۱

دانشگاه های سراسری در رشته ریاضی از بین داوطلبین ۶۵۵۵۱ نفر را بصورت روزانه ثبت نام می کنند. و حدود ۱۱۸۴۷ را در دوره های شبانه ثبت نام می کنند. که از این حیث بسیار بیشتر از سایر گروه ها می باشد. کل داوطلبان در کنکور ریاضی قریب به ۱۳۰ هزار نفر می باشد.

دورهپذیرش با آزمون و با تاثیر سوابقپذیرش صرفاً سوابق تخصیلی بدون آزمونجمع تعداد
روزانه۴۱۵۷۲۲۳۹۷۹۶۵۵۵۱
نوبت دوم ( شبانه)۶۱۵۰۵۶۹۷۱۱۸۴۷
محروم۴۰۲۲۱۵۶۱۷
فرهنگیان۳۱۸۶۳۱۸۶
غیر انتفاعی۱۹۸۱۱۲۷۷۶۱۱۲۹۷۴۲
پردیس۳۹۰۶۲۰۱۰۱۰
مجازی دولتی و غیرانتفاعی۳۰۲۲۳۰۲۲
مشترک۲۲
دانشگاه پیام نور۵۰۸۱۷۷۲۲۰۱۷۷۷۲۸
جمع کل۵۴۲۰۸۳۳۸۵۱۴۳۹۲۷۷۲

ظرفیت رشته های هنر در انتخاب رشته ۱۴۰۱

دورهپذیرش با آزمون و با تاثیر سوابقپذیرش صرفاً سوابق تخصیلی بدون آزمونجمع تعداد
روزانه۴۱۰۰۲۳۹۷۹۲۸۰۷۹
نوبت دوم ( شبانه)۸۷۷۵۶۹۷۶۵۷۴
محروم۶۰۲۱۵۲۷۵
فرهنگیان۱۵۳۱۵۳
غیر انتفاعی۵۳۵۱۲۷۷۶۱۱۲۸۲۹۶
پردیس۶۲۰۶۲۰
مجازی دولتی و غیرانتفاعی۳۰۲۲۳۰۲۲
دانشگاه پیام نور۱۷۷۲۲۰۱۷۷۲۲۰
جمع کل۵۷۲۵۳۳۸۵۱۴۳۴۴۲۳۹

ظرفیت رشته های زبان در انتخاب رشته ۱۴۰۱

دورهپذیرش با آزمون و با تاثیر سوابقپذیرش صرفاً سوابق تخصیلی بدون آزمونجمع تعداد
روزانه۲۶۶۴۲۳۹۷۹۲۶۶۴۳
نوبت دوم ( شبانه)۴۵۴۵۶۹۷۶۱۵۱
محروم۲۹۲۱۵۲۴۴
فرهنگیان۳۰۸۳۰۸
غیر انتفاعی۱۰۵۱۲۷۷۶۱۱۲۷۸۶۶
پردیس۶۲۰۶۲۰
مجازی دولتی و غیرانتفاعی۳۰۲۲۳۰۲۲
دانشگاه پیام نور۲۰۰۱۷۷۲۲۰۱۷۷۴۲۰
مشترک۱۴۱۴
جمع کل۳۷۷۴۳۳۸۵۱۴۳۴۲۲۸۸

 

مجتبی سادات رسول

کتاب های زیادی خوانده ایم، افراد بسیاری دیده ایم و با بزرگان بسیاری هم کلام شده ایم. راه درست را نشانتان خواهیم داد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا