"دو هفته خدمات برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی رایگان برای تمام پایه ها از هفتم تا کنکور" تنها کافی ست عدد  2 را به 09025646234 ارسال کنید.

اطلاعات بیشتر
نوسان و موج فیزیک دوازدهم تجربی
تماس با ما وب پی

300 تست فیزیک 3 تجربی نوسان و امواج

5/5 - (1 امتیاز)

300 تست نوسان و موج فیزیک دوازدهم تجربی. همانطور که میدانید حدود 45 درصد سوالات کنکور فیزیک تجربی از سال دوازدهم است بنابراین اگر شما میخواهید برای مبحث فیزیک خود حسابی موفق باشید بهتر است که تست های زیادی بزنید. برای مثال علاوه بر این درس (تست نوسان و موج فیزیک فصل 3) میتواند با ارتباط با تیم مشاوره تحصیلی آکو از سوالات دروس دیگر در اینستاگرام مشاوره اکو و تلگرام تیم مشاوره اکو ارتباط باشید.

تست نوسان و موج فیزیک دوازدهم تجربی

مبحث نوسان و موج فیزیک دوازدهم تجربی در کنکور تجربی فیزیک ما 37 دقیقه زمان داریم برای 30 سوال. شما میتوانید با حل کردن این تست ها سرعت عمل خود را در این بخش فیزیک (نوسان و موج فیزیک دوازدهم تجربی) و بخش های دیگر بالا ببرید.

3 17

خلاصه فصل 3 فیزیک دوازدهم تجربی

توصیحات خلاصه ای در مورد تست نوسان و موج فیزیک فصل 3

نوسان دوره ای: نوسان ها میتوانند هم دوره ای و هم غیر دوره ای باشند ، برای نوسان دوره ای میتوانیم ضربان قلب را مثال بزنیم که در هر دقیقه 65 بار میزند. و نقش های این تصویر به طور منظم و ادامه دار تکرار میشود به نوسان های این چنین میتوان نوسان دوره ای گفت.

بسامد: به تعداد نوسان های انجام شده در هر ثانیه بسامد میگویند .

فرمول بسامد

که یکای بسامد در درس نوسانو موج فیزیک دوازدهم تجربی ( HZ ) است یا همون هرتز .

حرکت هماهنگ ساده

دو نمونه ی نوسان های دوره ای دیگر وجود دارد که با رسم نمودار مکان زمان انها را نشان می دهند.

زمان

به نوسان های سینوسی حرکت هماهنگ ساده گفته می شود، حرکت هماهنگ ساده مبنایی برای درک هر نوع نوسان دوره ای دیگر است زیرا در سطوح بالاتر نشان داده میشود که هر نوسان دوره ای را میتوان مجموعه ای از نوسان های سینوسی در نظر گرفت.

آونگ ساده

آونگ ساده شامل وزنه کوچکی است به جرم m است که از نخی بدون جرم کش نیامدنی به طول L که سر دیگر آن ثابت شده، آویزان است. اگر زاویه انحراف آونگ از وضع تعادل کوچک باشد، اونگ هرکت هماهنگ ساده خواهد داشت و همان تبدیل های انرژی نوسانگر هماهنگ ساده در اینجا نیز رخ میدهد.

دوره ی تناوب آونگ ساده

ی تناوب

موج و انواع آن

هرگاه از ناحیه ای از یک محیط کشسان، ارتعاشی به وجود اید، موجب پدید آمدن ارتعاشات پدیده های دیگر میشود که از محل شروع ارتعاش دورتر و دور ترند، و به این ترتیب آنچه را موج می نامند به وجود می آید. ما دو موج داریم:

  1. موج مکانیکی: به موج های روی سطح اب میگویند و موج های صوتی برای انتشار خود به یک به یک محیط مادی نیاز دارند.
  2. موج الکترومغناطیسی: مانند نور مرئی، موج های رادیویی و تلویزیونی، میکروموج و پرتوهای X برای انتشار خود به محیط مادی ندارند.
  3. موج عرضی: اگر به حرکت جزئی از فنر که در هنگام عبور موج بالا و پایین نوسان میکند دقت کنید، که جابجایی هر نوسان کننده ای از فنر، عمود بر حرکت موج است، که به آن موج عرضی گفته می شود.
  4. موج طولی: از این فنر میتوان برای ایجاد نوع دیگری از موج موسوم به موج طولی نیز استفاده کرد. اگر این بار سر آزاد فنر را به جای این که بالا و پایین یا به چپ و راست حرکت دهید، به سرعت جلو و عقب ببرید، یک تپ در طول فنر به راه می افتد و اگر خود را پیاپی به جلو و عقب حرکت دهید یک موج طولی پیوسته بت تندی V در طول فنر به حرکت درآید.

تیم مشاوره تحصیلی اکو

تیم اکو با مدریت مهندس حاج کرم اینجاست تا به شما کمک کنند که در درس فیزیک کنکور تجربی و دروس دیگر تسلط کافی را پیدا کنید. اگر شما تمایل دارید که با تیم بسیار قوی مشاوران او در ارتباط باشید میتوانید با شماره گیری آموزشگاه 02633408944 با ما در ارتباط باشید همچنین میتوانید به صورت حضوری در آموزشگاه تشریف بیاورید .

مشاوره تحصیلی کنکور 1402
مشخصات
اطلاعات
نام درس:
فیزیک
پایه :
دوازدهم
رشته:
تجربی
نوع سوالات:
تستی
تعداد سوالات :
300
مرجع سوالات:
اموزشگاه اکو
طراح:
اموزشگاه اکو
لینک های دانلود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • رضا

    توصیه میکنم این دانشگاه رو انتخاب نکنید از غذای بچه ها دزدی...

  • فاطمه

    دیوونه ایی؟میتونی با این تراز پرستاری قبول شی...

  • محدثه

    استاد فلاح عالیه...

  • محمد

    عالیه فقط سوتی خیلی میده زیر بارم اصن نمیره 😂...

  • ادم شناس

    سلام برای من بعد از سوال 347 فقط شماره ی سوال ها هست و خود س...

دکمه بازگشت به بالا