کنکور سراسریتکنیک های کنکور

توصیه های مهم روزهای پایانی کنکور

به این نوشته امتیاز دهید

در این مطلب می خواهیم توصیه های مهم روزهای پایانی کنکور را به شما در چند جمله بگوییم. در روزهای پایانی منتهی کنکور سراسری دیگر برای برنامه ریزی و تغییرات اساسی دیر شده است و نباید به برنامه های طوفانی و جذاب اینستاگرامی و تلگرامی اتکا کرد زیرا که بیشتر محتویات آنها در قالب شعارو حرف خلاصه شده است و بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارد تا عملی!

توصیه-های-مهم-روزهای-پایانی-کنکور


در این دوران باید اوضاع را در دست بگیریم و بیشتر به فکر کسب مهارت و تثبیت یادگیری های مان باشیم و سعی کنیم که آنچه که یاد گرفتیم را در عمل نشان دهیم. خیلی خلاصه و مختصر و مفید به یکسری باید ها و نباید هایی که شما باید در روزهای آخر رعایت کنید اشاره می کنیم:

۱- همچنان در روزهای آخر زمان دارید

نگویید دو سه هفته هیچ اتفاقی نمی افتد یا اینکه در چند روز چه معجزه ای رخ می دهد. یادتان باشد موفقیت در کنکور نسبی است یعنی اینکه حتی یک ساعت هم ممکن است در قبول شدن شما در کنکور سراسری تاثیر داشته باشد. پس روزهای باقی مانده را جدی بگیرید و از تک تک ثانیه های خود استفاده کنید.


2- تنظیم زمان خواب برای کنکور


همانطور که می دانید ما به بیشترین میزان هوشیاری در زمان مقرر برگزاری کنکور سراسری نیاز داریم. یعنی اینکه شما باید از ساعت ۷ صبح تا نهایتاً ۱۳ در هوشیارترین وضعیت ممکن خود باشند.پس شما باید در این روزهای پایانی به زمان خوابیدن و بیدار شدن تان بسیار حساس باشید، تا در کنکور سراسری سر حال باشید. حتما حواستان به تغذیه ی درست نیز باشد.

پس سعی کنید که تا قبل از ساعت 12 بخوابید تا صبح ها با نشاط بیشتری از خواب بیدار شوید. و با مطالعه ی بیشتر در صبح ها از شب زنده داری جلو گیری کنید.

3- آزمون های شبیه سازی را جدی بگیرید!

یادتان باشد اگر یک فرد بخواهد خلبان شود بجز دوره های تئوری که باید سپری کند مدت های زیادی را باید در دستگاه های شبیه سازی پرواز سپری کند تا در نهایت بتواند کنترل هواپیمای واقعی را به دست بگیرد. کنکور سراسری یک آزمون است پس شما باید در آزمون دادن نخبه باشید. باید مهارت آزمون دادن تان را به شدت تقویت کنید و حداقل از کنکور سراسری حق تان را بگیرید.

توصیه-های-مهم-روزهای-پایانی-کنکور

شرایط آزمون های شبیه سازی

آزمون های آزمایشی شبیه سازی یا کنکورهای سال های قبل باید طبق برنامه کنکور برگزار شوند تا شما با شرایط آزمون آشنا شوید. ترتیب دفترچه ها را رعایت کنید، زمان را در نظر بگیرید، لباس مناسب و شرایط آزمون را در صورت امکان رعایت کنید.

پیشنهاد می شود تمام کنکورهای داخل و خارج از سال 1398 حتما شبیه سازی شود.

فواید آزمون های شبیه سازی

  • آشنا شدن با ترتیب آزمون های سراسری
  • شناخت بهتر داوطلب گرفتن تراز، نمره و یا درصد متوسط
  • پیدا کردن استراتژی مناسب برای کنکور سراسری
  • آشنایی با آزمون های چند درسه
  • کنترل بهتر زمان و مدیریت آن
  • و…..

4- دست به تغییرات اساسی نزنید

اگر از روش خاصی برای مطالعه و تست زنی استفاده می کنید لطفاً دست به این ترکیب نزنید. شما نمی تواند در زمان چند هفته تغییرات اساسی در عملکرد خود ایجاد کنید. به قول معروف:

كلاغه می‌خواست راه رفتن كبك را یاد بگیرد، راه رفتن خودش را هم فراموش كرد

ممکن است با تغییرات جدی لطمه های جبران ناپذیری به روند مطالعاتی خود بزنید که دیگر فرصت تغییر و اصلاج نخواهید داشت.

مثلاً در این مدت به یک باره منابع خود را تغییر ندهید، یا مشاور و برنامه ریزی خود را عوض نکنید، کلاس یا استاد جدیدی ثبت نام نکنید.

5- سعی کنید استرس خود را کنترل کنید

استرس درمان ندارد و فقط تا حدودی قابلیت ریشه یابی و شناخت دارد. غول گرسنه ی استرس را با مطالعه ی بیشتر سیر کنید. اگر شما برنامه داشته باشید و نهایت تلاشتان را در جهت انجام آن به کار بسته باشید دیگر جای نگرانی و استرس و اضطراب نیست. به خود مسلط باشید و آنچه تا کنون اندوخته اید را مدیریت کنید. به امید خدا به نتیجه مطلوب می رسید. زندگی و آینده ی خود را منوط به نقطه ی کنکور و بعد از آن نکنید شما فارغ از هر نتیجه ای ارزشمند هستید.

حتما مقاله کنترل استرس با تغذیه مناسب را بخوانید.

6- فصولی که تا کنون نخوانده اید را رها کنید!

برخی از فصول که تا کنون به سراغ آن ها نرفته اید را به ناگاه وارد برنامه ی خود نکنید. این یکی از توصیه های مهم روز های پایانی کنکور است. فرض کنید که در فیزیک تا به حال دما و گرما را نخواندید یا اینکه به تاریخ ادبیات دهم تا کنون نگاهی ننداخته اید، اگز یک دفعه شروع به مطالعه ی یک فصل جدید بکنید ممکن است تغییرات زیادی در برنامه تان ایجاد کند و باعث شود از جمع بندی دروسی که مسلط بودید درمانده بمانید و باعث سردر گمی شما شود.

7- از ابزار مناسب برای جمع بندی استفاده کنید.

کتاب های جمع بندی، همایش ها، کلاس های جمع بندی و نکته و تست از جمله ادوات شما برای جمع بندی دروس است. نکته ای که بسیار قابل توجه است این است که کدامیک بدرد شما می خورد؟

آیا چون استاد خوبی است پس همایش جمع بندی اش بدرد من می خورد؟
چون کتاب معروفی است و خیلی ها پیشنهادش می کنند بدرد من می خورد؟

ابتدا سعی کنید با آزمون های متعدد خود را بهتر بشناسید و بعد به سراغ ابزار جمع بندی بروید. زیرا که اگر همایش یا کتاب یا کلاس مناسب شما نباشد بیشتر وقت خود را تلف می کنید تا اینکه به موفقیت نزدیک شوید.

موفقیت یعنی قدر لحظه را دانستن

در جمع بندی این مقاله باید بگوییم اگر می خواهید حسرت امروز را در چند سال آینده نخورید و حداقل پیش خودتان خیالتان راحت باشد قدر این روزهایتان را بدانید و سعی کنید این توصیه های را جدی بگیرید و از روزه های باقی مانده نهایت استفاده را ببرید.

کلایو کنکور

برای دیدن ویدئوهای انگیزی سری به اینستاگرام ما بزنید

مجتبی سادات رسول

کتاب های زیادی خوانده ایم، افراد بسیاری دیده ایم و با بزرگان بسیاری هم کلام شده ایم. راه درست را نشانتان خواهیم داد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا