"دو هفته خدمات برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی رایگان برای تمام پایه ها از هفتم تا کنکور" تنها کافی ست عدد  2 را به 09025646234 ارسال کنید.

اطلاعات بیشتر
مشاور من

18 روش ایجاد انگیزه برای کنکور و پیشرفت تحصیلی با مشاوره تحصیلی

5/5 - (1 امتیاز)

طبق تحقیقات علمی اختلاف بین دانش آموزانی با شرایط تحصیلی و ضریب هوشی یکسان فقط با یک دلیل میتواند منطقی باشد و آن هم انگیزه است! این بررسی های میدانی نشان میدهد که انگیزه برای کنکور با میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رابطه ای با ضریب r=0.5 مشخص میشود. اگر بخواهیم این عدد و هدف به دست آوردن آن را به زبان ساده توضیح دهیم میتوان جمله زیر را خلاصه کل تحقیقات انجام شده در زمینه تاثیر انگیزه برای درس خواندن دانست:

باتوجه به این عدد، درمیان دانش آموزان افرادی یافت میشوند که باوجود استعداد زیاد، پیشرفت چشم گیری ندارند و تحقیقات ثابت کرده اند که این رابطه مستقیم و مثبت بین انگیزه و پیشرفت تحصیلی به ورودی های عاطفی، ویژگی های شخصیتی بستگی دارد.

نه تنها تحقیقات علمی و محیطی بلکه مکاتب فرهنگی و عقیدتی (مثل مکتب رفتار گرایی یا Behaviorism) نیز بر تاثیر ایجاد انگیزه برای پیشرفت عقیده مندند و به صورت خاص درباره مشوق ها در کلاس درس میگویند:

مشوق ها موجب افزایش انگیزه برای درس خواندن است و موجب جهت دهی مناسب رفتارها و اصلاح جهت گیری های نامناسب میشود.

درباره انگیزه برای درس خواندن و روش ایجاد و افزایش آن در وبسایت رسمی تیم مشاوره تحصیلی آکو بیشتر بخوانید. روش نوین ما برای ایجاد انگیزه درس خواندن در قسمت شناساندن عوامل ایجاد و نوع کنترل آن ها در جهت انگیزه سازی وابسته است!

کانال تلگرام تیم مشاور تحصیلی آکو
18 روش ایجاد انگیزه برای کنکور و پیشرفت تحصیلی با مشاوره تحصیلی 3

انگیزه برای کنکور و درس خواندن ایجاد کن

توجه داشته باشید که در بهترین حالت و شرایط آرمانی دانش آموزان به صورت خودجوش برای حل مسئله و فهم مطالب انگیزه دارند و نیازی به ایجاد مشوق های بیرونی نیست. مثلا در کتاب تئوری انتخاب ویلیام گلسر این مدرسه آرمانی توصیف شده است و در یک شرایط خیالی نیز اجرا و نتیجه تحصیل در مدارس انتخابی مشخص شده.

اما درست مثل هر شرایط ایده آل دیگری که تقریبا هرگز اتفاق نمی افتد، انگیزه برای درس خواندن نیز تا حد زیادی وابسته به مشوق های بیرونی و مصنوعی است. اگر بخواهیم از دیدگاه علمی به انگیزه برای درس خواندن نگاه کنیم انگیزه یعنی:

فرایند فعال کردن، هدایت و نگهداری رفتار فرد یادگیرنده در برنامه ریزی های آینده است که بیشتر شدن انگیزه وابسته به هدف و البته عملکرد دانش آموز است!

پاداش هایی که درباره آنها صحبت شد و گفتیم که مهمترین عامل ایجاد انگیزه درس خواندن هستند شامل:

  • خوشنودی والدین(والدین کنکوری ها بخوانند)
  • تحسین و مقبولیت اجتماعی
  • پاداش های مادی و بیرونی( مثل جایزه هایی که اطرافیان، مشاور، پدر و مادر یا حتی خود دانش آموز برای خود تعیین میکند)
  • نمره خوب و حس خوب کمالگرایی و دوپامین ترش شده بعد از موفقیت
  • رقابت با همسن و سالان خود در مدرسه یا با دوستان نزدیک
  • فقر، شرایط نامناسب خانوادگی یا اجتماعی و امید به تغییر شرایط با درس خواندن میشوند

بجز عوامل مشوقی که باعث افزایش انگیزه برای درس خواندن میشود عواملی مانند ترس، اضطراب، استرس و یا سوار شدن بر موج سادت به دانش آموزان درس خوان میتواند عامل ایجاد انگیزه برای کنکور باشد اما به علت منفی بودن بار احساسات و در بسیاری از مواقع برعکس شدن انگیزه های منفی برای درس خواند، بهتر است صرفا درباره جنبه های مثبت ایجاد انگیزه برای کنکور توضیات کافی خواهیم داد.

البته همه اینها از رایج ترین عوامل ایجاد انگیزه برای درس خواندن هستند و هرکدام میتواند این عامل موفقیت در کنکور را تقویت کند. اما اگر با دقت و تعمق درباره شرایط مذکور بالا بردن انگیزه برای کنکور نگاه کنیم یک نکته مهم و مشترک در همه آنها وجود دارد.

هر عاملی که موجب افزایش انگیزه برای درس خواندن شود وابسته به یک “هدف” مشخص است و اصلا اگر هدف مشخصی وجود نداشته باشد ایجاد انگیزه برای درس خواندن معنایی پیدا نمیکند.

برای موفقیت در امتحانات نهایی بخوانید

راهکار های عملی برای ایجاد هدف و انگیزه

برای شمایی که به علت اضطراب و نزدیک شدن به دوران امتحانات تمرکزتان را از دست داده اید و این عدم تمرکز موجب از دست دادن انگیزه تان شده است یک راست میرویم سر اصل مطلب. در ادامه 20 نکته و راهکار کلیدی درباره تکنیک های ایجاد انگیزه درس خواندن در خودتان را همراه با توضیات کافی برایتان آورده ایم.

  • نقطه ضعف خود را شناسایی کنید

هر انسانی وقتی باور داشته باشد که کاری از عهده و توانایی وی خارج است، دیگر برای انجام آن انگیزه ای ندارد. تنها علتی که باعث تلاش بیشتر و ارتقاء توانایی ها میشود، امید به تغییر است. مثلا بعضی دانش آموز ها به خودشان قبولانده اند که من که قرار نیست رتبه برتر کنکور شوم پس لازم نیست آنقدر ها هم تلاش کنم!

همین باور اولین علت بی انگیزگی است! برخی افراد هم برای مقاومت در برابر معلم، والدین یا هر کس دیگری ممکن است انگیزه برای کنکور نداشته باشند.برخی هم زیادی دروس و برنامه مخص نداشتن را بهانه مییکنند! پس در اولین قدم بنشینید و فکر کنید که علت درس نخولاندنتان چیست؟ در این مورد با خودتان رو راست باشید و اگر نمیتوانید از مشاور کمک بگیرید.

  • درس ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید

برای اینکه بتوانید چرخه تاثیر عملکرد بر انگیزه را فعال کنید، باید بتوانید درس بخوانید و برای اینکه بتوانید درس بخوانید بهترین کار این است که خودتان را با جم زیادی از مطالب روبرو نکنید و آن ها را بخش بخش کرده و هرروز فقط قسمتی از هر بخش را بخوانید. بخش های کوچکتر زمان کمتری به تمرکز و توجه نیاز دارند و مدیریت این زمان برای کسی که هوز به توانایی مطالعه و تمرکز مداوم نرسیده است سخت خواهد بود.

  • پاداش های خارجی را فراموش نکنید

پاداش قرار نیست لزوما کادوی خاصی باشد یا خوراکی های ناسالم باشد! پاداش میتواند یک ساعت استراحت یا خوردن یک چای خوشمزه در کنار پنجره اتاقتان باشد. بهترین کار برای پاداش دادن به مغز تنبلی که به تلاش زیادی عادت نکرده است، درنظر گرفتن تایم استرات مفید بعد از هربار درس خواندن تی به مدت کوتاه است. این روش باعث افزایش انگیزه برای درس خواندن در همان زمان های کوتاه میشود.

  • قاعده درسی ایجاد کنید و به آن پایبند باشید

از قدیم گفته اند “انسان بنده عادت است!” این یعنی اگر به کاری عادت کنی احتمال اینکه آن را انجام ندهی کمتر است. مثلا اگر تو خودت را عادت بدهی در ساعت 10 هر شب حفظیات شیمی یا تاریخ ادبیات را به مدت 15 دقیقه بخوانی، خواهی دید که بعد از مدتی در این ساعت مشخص مطالب مربوط به عادت درسی ات در ذهن تو پرسه میزنند و منتظر وعده غذایی امروزشان هستند. پس یک عادت درسی درست و اصولی ایجاد کنید.

فراموش نکنید که عادات درسی یک شبه بوجود نمی آیند و طبق تحقیقات علمی حداقل 20 روز باید عادت مورد نظر به صورت مداوم و سر موقع انجام شود تا بتوانید کوچکترین تاثیر آن را مشاهده کنید.

  • برای صرف انرژی تان دلیل مکتوب داشته باشید

دلایلتان را روی یک کاغذ به صورت لیست بنویسید و جایی بگذارید که اکثر مواقع جلوی چشمتان باشد. هرموقع حواس پرت شدید یا حوصله درس خواندن نداشتید، این دلایل را بخوانید و ببینید آیا واقعا هنوز هم میخواهید که به این دلایل پایبند باشید یا خیر؟ اگر جواب بله است که باید با انگیزه برای کنکور درس بخوانید و بهانه هم نیاورید اما اگر جواب خیر بود و شما دیگر برای رسیدن به هدفتان حس جنگجویی ندارید، از مشاور کمک بگیرید.(چه برای تغییر مسیر و چه برای ادامه دادن با انگیزه بیشتر) یکی از بهترین و عملی ترین دلایلی که میتوانید به عنوان هدف اصلی تان در نظر بگیرید این است که:

میخواهم به خودم ثابت کنم که میتوانم هرآنچه میخواهم به دست آورم یا داقل تمام تلاشم را بکنم تا در آینده سرتی نسبت به روز های رفته نداشته باشم.

  • ایجاد نقشه های ذهنی و سازماندهی مطالب

در آموزش تکنیک های خلاصه نویسی گفتیم که یکی از روش های ایجاد فهم دقیق تر از نمودار های خطی میتوانید استفاده کنید ولی در ابتدای مسیر و زمانی که هنوز مغزتان انگیزه و توانایی کافی برای مطالعه موثر را ندارد، استفاده از نقشه های ذهنی یعنی نوشتن هر نکته درست در جایی که در ذهنتان وجود دارد میتواند مطلب را قابل لمس تر کند.

ترسیم های خطی شاید مرتب و منظم تر باشند اما نمودار ها و نقشه های ذهنی میتوانند فرایند دقیقی که در ذهن شما اتفاق می افتد را ترسیم کند و مسیر به خاطر سپردن مطالب جدید را تا د زیادی آسان میکند. با این روش یاد آوری مطالب قبلا خوانده شده هم آسان تر خواهد بود.

  • موضوع های خسته کننده را برای خودتان جذاب کنید

حتی اگر عاشق رشته تان باشید بازهم درس هایی هستند که دوست ندارید بخوانید. مثلا دانش آموزی که رشته تجربی را انتخاب کرده است احتمالا شیمی و زیست دروس مورد علاقه اش باشند اما ریاضی و فیزیک دوست نداشته باشد و نتواند در آنها قوی عمل کند. پس در این قسمت نیاز به ایجاد جذابیت برای مطالعه داریم.

برای ایجاد انگیزه خواندن درس هایی که به آنها علاقه ندارید، سوال طرح کردن از هر مبحث و تلاش برای یافتن پاسخ از داخل متن است. یا مثلا برای درسی مثل ریاضی، میتوانید تمرین های آخر فصل را به عنوان عامل ایجاد انگیزه در نظر بگیرید و قبل از اینکه شروع به خواندن مبحث کنید، سعی کنید تمارین را با دانش قبلی خودتان حل کنید تا بعد از تشخیص نیاز به دانش جدید برای حل مسئله به سراغ مطلب جدید بروید.

سایر تکنیک هایی که برای بالا بردن انگیزه برای درس خواندن لازم دارید

اول از همه یادتان نرود که هیچ کاری نیست که انسان نتواند انجام بدهد. این فقط سقف فکری ماست که باعث عقب کشیدن در روز های سخت میشود و به علت رات طلبی و استرات خودش جازه نمیدهد به عنوان یک انسان از تمام توانایی های خود استفاده کنیم. ما توانایی درک همه چیز را داریم به شرطی که بتوانیم ذهن ناخودآگاهمان(که در مقابل فهمیدن و به خاطر سپردن مقاومت میکند) را کنترل کنیم و حتی شده به اندازه 1 درصد بیشتر از مغزمان استفاده کنیم.

  • برای بالا رفتن انگیزه برای کنکور مطالب درسی را عمیقا درک کن

درک کردن و یاد گرفتن بهترین جایگزین برای حفظ کردن بدون فهم است. هرچقدر که بیشتر به درس و مدرسه اهمیت بدهید، رات تر میتوانید ارتباط میان مسائل را مشخص کنید و سریعتر آن را درک خواهید کرد. البته این توانایی ایجاد ارتباط تا حدی یک توانایی ذاتی است که تفاوت میان داوطلبان عادی و رتبه های برتر کنکور را مشخص میکند.

  • بخش هایی که درک کرده کرده اید را علامت بزنید و آن هایی را که نفهمیدید پیدا کنید

بعد از اینکه متوجه شدید کدام بخش ها را خوب متوجه نشده اید برای اینکه این بخش ها را تقویت کنید و برای درس خواندن انگیزه بیشتری داشته باشید، مبحث را برای یکی از اعضای خانواده تان توضیح دهید یا با همکلاسی هایتان برای یادگیری بیشتر درباره مبحث صحبت کنید. البته استفاده از جزوه های جمع بندی تصویری نیز میتواند شرایط خیلی بهتری را برایتان ایجاد کند.

  • انتظار های بیجا و زیادی برای با انگیزه بودن نداشته باشید

همه ما روز هایی را پشت سر گذاشته ایم که بی انگیزه یا کم انگیز بوده ایم ولی این احساسات زودگذر احتمالا در کمتر از یک هفته مارا ترک خواهند کرد و ما به روال سابق انگیزه برای کنکور برخواهیم گشت. پس همیشه و در هر شرایطی نمیتوانید انتظار با انگیزه بودن از خود داشته باشید.

گاهی بدون همان انگیزه ای که انقدر به دنبال به وجود آمدنش هستید باید کار را شرع کنید و با ادامه فرایند حتی به زور این حس را در خود ایجاد کنید و این روش ایجاد انگیزه درس خواندن با یک قاعده درسی راحت تر خواهد بود.

به موقع به بدنتان استرات دهید و انتظار نداشته باشید شبانه روز پر از انرژی و انگیزه و خستگی ناپذیر باشید. خستگی، شکست و یا به تعویق انداختن پیروزی یکی از اصلی ترین قایقی است که هر شخصیت موفقی آن را با جان و دل لمس کرده است.

  • استفاده از پانسیون و اردو مطالعاتی یکی از راه های ایجاد انگیزه برای کنکور

بسیاری از دانش آموزان در محیط مطالعه گروهی انگیزه میگیرند و این برایشان یکی از راه های افزایش انگیزه برای درس خواندن است. البته که افرادی که در این گروه دوستی وجود دارد نیز اهمیت دارند و باید دوستان و هم سالانیمتناسب با هدف اصلی تان پیدا کنید تا بتوانید موفق باشید.

درس خواندن در گروه ایجاد تعهد میکند و حتی استفاده از خلاصه نویسی ها و یادداشت برداری های دوستانتان میتواند برخی نکات را در ذهنتان ماندگار کند. درس خواندن در کنار دوستان برای تقویت نقاط قوت از روش تدریس خصوصی نیز میتواند مفید باشد.

  • برای انگیزه بیشتر همیشه خود را در لحظه ای که به هدفتان رسیده اید تصور کنید!

تجسم سازی چه از نظر روانشناسی و چه از نظر ورزشی و علم فیزیولوژیک یک تکنیک مهم برای ایجاد انگیزه و بالا بردن احتمال موفقیت است. وقتی شما در ذهنتان خود را موفق ببینید (به شرطی که عمیقا آن را باور داشته باشید) انجام کار هایی که شما را به آن هدف میرساند آسان تر میشود و احتمالا هم بیشتر برای تجربه آن حس قشنگی که در ذهنتان دارید انگیزه خواهید داشت.

در طول این مسیر و تجسم های موفقیتتان همیشه تکرار کنید که هر کاری سختی های خود را دارد و احتمالا در این مسیر هم خیلی خسته خواهید شد و احتمالا فکر میکنید که روز های آخر عمرتان را دارید میگذرانید. اما شما در تمام این روز ها قوی میمانید و به هدفتان میرسید.

همیشه با خود تکرار کنید که هیچ چیز ابدی نیست و این روز ها هم گذرا هستند.

  • برای ایجاد انگیزه برای درس خواندن روی مسیر تمرکز کنید و نه مقصد

روی فرایندی که باید پشت سر بگذارید تمرکز کنید و بدانید که اگر بخواهید فقط روی نتیجه تمرکز کنید، بی صبری برای رسیدن به آن هدف و حس موفقیت تمرکز و انگیزه شما را در این یکسال تحلیل میبرد. برای اینکه روی مسیر تمرکز کنید باید در قدم اول برنامه روزانه تان را به صورت کامل انجام دهید و استفاده از موبایل و بی برنامگی را در هر هفته به مرور کم و کمتر کنید. عادت های بد را در مسیر از بین ببرید و انتظار نداشته باشید که همه چیز از روز اول عالی باشید. رفتار هایی که باید در این مسیر کنار بگذارید:

  • اینترنت با اهداف غیر درسی
  • تلفن همراه و هرگونه شبکه های اجتماعی مرتبط_پیام های گروه های دوستی تان را روی حالت بی صدا
  • بازی های اینترنتی و کامپیوتری از هر قبیل

هدف اولین و مهمترین انگیزه برای درس خواندن است

مثلا اگر هدف نداشته باشیم و ندانیم که برای قبولی در چه رشته ای قرار است درس بخوانیم، چطور تعیین کنیم که حداقل رتبه و تراز و درصد های کنکورمان باید چند باشد؟ چطور برای خودمان هدف های بلند مدت و کوتاه مدت تعیین کنیم و با رسیدن به آنها جایزه بگیریم؟ چطور به حس کمالگرایی دست یابیم درحالی که همیشه بهتر وجود دارد؟

اگر بخواهیم به عوامل ایجاد انگیزه فکر کنیم، به طور مثال پدر و مادری را تصور کنید که معیاری برای راضی بودن نداشته باشند و همیشه بیشتر و بیشتر بخواهند، دانش آموز به زودی انگیزه خود را برای راضی کردن و خوشحال کردن پدر و مادرش از دست داده و به این می اندیشد که هرگز قرار نیست از من راضی باشند پس چرا تلاش های بیهوده کنم.

پس اولین و مهمترین عامل برای انگیزه سازی تعیین هدف است که اولا باید متناسب با شخصیت، شرایط زندگی و البته توانایی های فردی باشد. مشاوره انتخاب رشته بهترین کاری است که برای برداشتن اولین قدم میتوانید انجام دهید.

برای افزایش انگیزه اول شرایط خودتان را بسنجید. مثلا استفاده از نمودار پیشرفت تحصیلی، یکی از راه های ایجاد انگیزه برای درس خواندن است. اگر اوضاع خیلی خرابی دارید هم بازهم قدم های کوچک بردارید اما ساکن نباشید!

انگیزه داشتن بدون داشتن مقصد مشخص کار سختی است. درست مثل ماشینی که بی هدف در خیابان ها راه میرود و سرعت و مسیری که میرود اهمیت ندارد، ممکن است راننده تصمیم بگیرد در میانه راه توقف کند یا با تابلوهای تبلیغاتی به جهت دیگری منحرف شود!

اما در صورت داشتن هدف مسیر مشخص است و حتی اگر در مسیر هزار تابلوی تبلیغاتی گول زننده و تابلوهای راهنمای سایر مسیر ها باشد نیز احتمال خارج شدن از مسیر اصلی و دور شدن از مسیر به ندرت اتفاق می افتد! چون هدف و کاری در ادامه مسیر منتظر ماست.

تفاوت رتبه های برتر و داوطلبان معمولی در روش تصمیم گیری آنها است.

چطور برای ایجاد انگیزه درس خواندن تعیین هدف کنیم؟

برای کسی که میخواهد از کرج تا تهران برود یک مسیر کوتاه وجود دارد که میتوان تخمین زد با سرعت ثابت 80 کیلومتر بر ساعت میتواند در کمتر از 1 ساعت به مقصد خود برسد. اما برای کسی که میخواهد از کرج به بندر عباس برود مسیر طولانی است و جاده ها خیلی شناخته شده نیست!

نمیدانیم در کدام مسیر باید برویم و صرفا با کمک اپلیکیشن های راهنمای مسیر یا تابلوهای راهنما میتوانیم جاده درست را پیدا کنیم. برای رسیدن به بندر عباس نمیتوانیم یکسره پشت فرمان بنشینیم و در مقصد پیاده شویم. مسیر رسیدن طولانی است و احتمالا در وسط راه خوابمان بگیرد، گرسنه شویم یا نیاز به استفاده از سرویس بهداشتی داشته باشیم.

اینها مثال هایی درباره هدفی بود که قرار است تعیین کنید و نشان میدهد روشی که انگیزه برای کنکور در شما ایجاد میشود باتوجه به هدفتان متفاوت است. مثلا اگر برای رشته دندانپزشکی میخواهید اقدام کنید باید از سال دهم قدم های کوتاه کوتاه برمیداشتید و این مسیر طولانی را طی میکردید. هدف ها در ابتدا کوتاه مدت، سپس میان مدت و در نهایت هدف های بلند مدتی میشوند که در سال کنکور باید به دنبال آنها باشید.

بی شک در نقاط مشخصی خسته میشوید و کم می آورید. احتمالا قرار است در نقطه ای از مسیر جذب آگهی های تبلیغاتی شوید و برای دقایقی از مسیر اصلی دور شوید یا تی ممکن است در طول مسیر چند بار منصرف شوید و بخواهید بیخیال بندرعباس رفتن بشوید.

درست در همین نقطه ها است که مشاور تحصیلی رایگان میتواند به شما کمک کند انگیزه تان برای درس خواندن ادامه پیدا کند و بتوانید دوباره از صفر برای خودتان ایجاد انگیزه مثبت کنید.

مشاوره کنکور تجربی
مشاوره کنکور ریاضی
مشاوره کنکور انسانی
مشاوره کنکور زبان
مشاوره کنکور هنر
مشاوره کنکور فنی حرفه ای

اما اگر قبولی در رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد بدون کنکور هم اهمیتی ندارد حتی بعد از عید هم میتوانید برای خواندن دروس امتحانات نهایی برنامه ریزی کنید. صرفا نمره های قبولی بگیرید و بعد از کنکور هم تا مهرماه با خیال راحت منتظر تایم شروع انتخاب رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد باشید.

نوع عملکرد دانش آموز تعیین کننده میزان افزایش انگیزه برای درس خواندن است

رابطه انگیزه و اعتمادبنفس تحصیلی با عملکرد دانش آموز رابطه تنگاتنگی دارند. درست مثل یک چرخه که افزایش هر یک به بیشتر شدن دیگری کمک میکند. مثلا اگر دانش آموز بتواند راهکار های افزایش انگیزه را اجرا کند و میزان اشتیاق خود را برای درس خواندن افزایش دهد، قطعا بیشتر درس میخواند، نمره های بهتری میگیرد یا میتواند تست های بیشتری را در دوران جمع بندی بزند.

تکنیک های تست زنی

این افزایش تست های درست در زمان جمع بندی یا در کسب تراز بالاتر در آزمون های آزمایشی خودش یکی از عوامل بالا رفتن انگیزه و هدفگذاری برای رسیدن به نقطه بهتر است. همین انگیزه برای ادامه میتواند شما را تا هدف بعدی راهنمایی کند و به همین منوال با بهتر شدن شرایط و پیشرفت خودتان انگیزه برای کنکور نیز پیدا میکنید.

پس بهترین راه برای افزایش انگیزه برای درس خواندن رقابت با دیروز خودتان است. درست است که بسیاری از دانش آموزان همان قضیه دانش آموز آرمانی را نمیتوانند اجرا کنند اما حداقل کاری که یک نفر میتواند برای شما انجام دهد آموزش رقابت با خود و ایجاد انگیزه در شماست.

ایجاد انگیزه و رقابت با خود دیروزت در کنار تیم مشاوره کنکور آکو

مثال مسافرت به بندرعباس را حتما به خاطر دارید و میدانید که همیشه گفته ایم و بازهم میگوییم آنچه میتواند شما را در مسیر نگه دارد هدف است. برای رسیدن به این هدف اگر خیلی دور باشد نیاز به برنامه های مکان یاب دارید یا میتونید از تابلو های راهنمای موجود در مسیر استفاده کنید. اما…

ایجاد انگیزه برای درس خواندن با عمل به برنامه

خب بیایید از روش سنتی و استفاده از تابلو های موجود در جاده شروع کنیم. اگر بخواهیم با تعبیر کنکوری درباره این روش صحبت کنیم، درواقع همین استفاده از تکنیک های اینترنتی و اینستاگرامی است که در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد.یا کمک گرفتن از کسی که قبلا رتبه برتر کنکور بوده است و الان در زمینه مثلا پزشکی تحصیل و فعالیت میکند، یکی دیگر از روش های قدیمی است.

شاید خیلی ها با این روش موفق شده باشند اما آیا شانس و اقبال و احتمال کافی است؟ شاید آن کسی که دو سال پیش یا 5 سال پیش پزشکی خوانده با روش متفاوتی موفق شده باشد که برای شما جواب نمیدهد. به ویژه باتوجه به تغییرات کنکور های 1402 به بعد نیز این قدیمی شدن روش ها و اشتباه بودن تابلو های راهنمای اینترنتی و … بیشتر شده است.

فرض کنیم یک مشاور تحصیلی بگیری که ازش مطمئن نیستی یا خیلی باهاش احساس راحتی نمیکنی! یادت باشه اگر اپلیکیشن مسیر یابت خراب باشه یا هی وسط راه هنگ کنه تو بدون شک وسط راه خسته میشی. وقتی نتونی راحت به مسیرت ادامه بدی و مدام مسیری که برات مشخص میشه عوض بشه، اگر اون برنامه اطلاعات کافی در سرور خود برای نمایش همه مسیر های موجود و تخمین و ارزیابی بهترین مسیر نداشته باشه، اگر راه های پر دردسر یا پر ریسکی رو بهت معرفی کنه و در این مسیر ها تکنیک های موفقیت در چالش رو هم ندونه، احتمالا جمله ای که پیش خودت میگی اینه”اه نخواستیم بابا” هست.

این نساختن با مشاور حتی درباره دانش آموز هم ممکن است! یعنی مشاور، مشاور خوبی است با نتیجه های خوب و چشم گیر اما تو به اندازه کافی با روش این شخص نمیتوانی درس بخوانی. درست مثل کسی که نحوه کار کردن با آن اپلیکیشن را بلد نباشد و نتواند به درستی از امکانات و خدمات آن استفاده کند! پس مشاورالزاما بد نیست ، گاهی شما روش پیشروی او را نمیپذیرید.

بهترین روش درس خواندن

خب برای این که در فرصتی که داری اشتباه نکنی و بتونی جاده رو پیش بینی کنی و به موقع براش اقدام کنی، میتونی از یک برنامه ای که با سیستم عامل موبایلت هماهنگه استفاده کنی و تما قبل از اینکه راه بیوفتی آموزش استفاده از اپلیکیشن رو ببینی. به زبان کنکوری یک کلام برای ایجاد انگیزه درس خواندن از یک مشاور کاربلد کمک بگیر و به فکر قیمت نباش. مطمئن باش وقتی رشته های پر درآمد قبول شدی روزی هزاربار برای سرمایه گذاری که روی خودت و توانایی هات کردی شکر میکنی.

برای شروع مسیر رسیدن به مقصدت و ایجاد انگیزه برای کنکور میتونی از طریق شماره تلفن 02633408944 تماس بگیری و تا پایان راه همراه اپلیکیشنت باشی یا جهت ایجاد انگیزه برای کنکور یک جلسه و یک دیدگاه کلی از کنکورت بگیر تا بتونی در مسیر موفق تر عمل کنی.

مهشید صالحی نژاد

مهشید صالحی نژاد مدیر تیم تولید محتوای سایت مشاوره تحصیلی هستم. سعی می کنم بهترین و با کیفیت ترین محتوای آموزشی را در اختیار شما قرار دهیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا