بنر انتخاب رشته

02633408944

معرفی دانشگاه های کشور سراسری، آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی

معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران

تماس با ما مشاوره تحصیلی رایگان
به این نوشته امتیاز دهید

دانشگاه علم و صنعت ایران رتبه سوم را بین دانشگاه های صنعتی ایران دارد و در سال 2015 جزو دانشگاه های برتر خاور میانه بوده است. همچنین دانشگاه علم و صنعت در سال 1393 دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دومین دانشگاه برتر کشور شناخته شد. دانشکده علم و صنعت ایران تهران تنها دانشگاه ارائه دهنده رشته های تخصصی مهندسی راه آهن و مهندسی خودرو در ایران است و سطح آموزشی بالا و آزمایشگاه های مجهز در رشته های فنی و مهندسی ، این دانشگاه را از دانشگاه های برتر صنعتی ایران کرده است. رتبه جهانی دانشگاه علم و صنعت ایران تهران با توجه به 20329 مقاله بین المللی که توسط این دانشگاه ارائه شده است در بین بهترین دانشگاه های جهان قرار دارد. در ادامه درباره دانشگاه علم و صنعت ایران بیشتر صحبت خواهیم کرد و آدرس دسترسی به این دانشگاه را از طریق مسیر های مترو و اتوبوس تهران در انتهای متن ذکر خواهیم کرد.

مرکز مشاوره تخصصی و انتخاب رشته کنکور آکو

دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت از 608 نفر بهترین استاد های رشته های فنی در سراسر ایران تشکیل شده است . این اساتید حدود 12000 دانشجو را در رشته های مختلف فنی در دانشگاه علم و صنعت تهران تعلیم میدهند. دانشجو های دانشگاه علم و صنعت تهران در زمینه های مختلفی به ارائه مقالات داخلی و بین المللی پرداخته اند که در افزایش رتبه جهانی دانشگاه تاثیر چشمگیری داشته است.  دانشکده های تخصصی زیادی در پردیس مرکزی دانشگاه و سایر پردیس های دانشگاه علم و صنعت ایران قرار دارد. که در ادامه به معرفی این دانشکده ها و رشته های ارائه شده در دانشگاه علم و صنعت خواهیم پرداخت.

  • دانشکده مهندسی برق
  • دانشکده مدیریت ، اقتصاد و مهندسی پیشرفت
  • دانشکده مهندسی خودرو
  • دانشکده مهندسی راه آهن
  • دانشکده ریاضی
  • دانشکده شیمی
  • دانشکده مهندسی نفت و گاز
  • دانشکده مهندسی صنایع
  • دانشکده مهندسی عمران
  • دانشکده فناوری های نوین
  • دانشکده فیزیک
  • دانشکده مهندسی کامپیوتر
  • دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی
  • دانشکده مهندسی مواد و متالوژی
  • دانشکده مهندسی مکانیک

معرفی رشته های دانشگاه علم و صنعت ایران تهران و آدرس دانشگاه

آدرس  و راه های دسترسی دانشگاه علم و صنعت تهران

آدرس ساختمان مرکزی و مرکز پشتیبانی آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و و صنعت ایران در تهران میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران با صندوق پستی به شماره ۳۶۳- ۱۶۸۴۵ است. شماره تماس دانشگاه علم و صنعت تهران ۲-۷۷۲٠۹٠۲٠- ٠۲۱ است.

لوکیشن دانشگاه علم و صنعت تهران در گوگل مپ

برای دسترسی به ساختمان مرکزی دانشگاه علم و صنعت با مترو میبایست از خط فرهنگسرا یا همان خط 2 مترو استفاده کنید. در ایستگاه دانشگاه علم و صنعت مقابل درب اصلی (درب غربی دانشگاه) پیاده میشوید. از سمت شرق میتوانید خط صادقیه را سوار شوید و در ایستگاه علم و صنعت پیاده شوید.

دسترسی به دانشگاه علم و صنعت با کاشین

اگر میخواهید با وسیله نقلیه شخصی به دانشگاه بروید از سمت غرب تهران میبایست از بزرگراه حکیم استفاده کنید و سپس از خروجی به بزرگراه رسالت غرب به شرق بروید و وارد میدان رسالت شوید و آدرس مذکور را دنبال کنید.

برای دسترسی از شرق و شمال شرق تهران میتوانید از بزرگراه شهید باقری شمال به جنوب استفاده کنید و سپس وارد بزرگراه رسالت غرب به شرق شوید و مسیر را از میدان رسالت دنبال کنید.

اگر از شمال تهران به سمت دانشگاه می آیید بهتر است که از بزرگراه غرب به شرق شهید همت مسیر خود را انتخاب کنید. و سپساز خروجی خیابان هنگام آدرس دانشگاه علم و صنعت ایران را دنبال کنید.

از جنوب تهران بزرگراه جنوب به شمال امام علی را انتخاب کنید و بعد از پل شهدای خراسان جنوبی از خروجی تهرانپارس خارج شده و وارد بزرگراه رسالت غرب به شرق شوید. سپس آدرس را از میدان رسالت دنبال کنید.

ایستگاه دانشگاه علم و صنعت با اتوبوس و بی آر تی

برای دسترسی به دانشگاه علم و صنعت تهران با اتوبوس میتوانید از خط اتوبوس های تجریش و بی ار تی خاوران (خط 8) و دانشگاه علم و صنعت (خط 3 ) پایانه جنوب استفاده کنید. از پایانه غرب یا همان ترمینال میدان آزادی میتوانید از بی آرتی تهران پارس استفاده کنید و در ایستگاه آیت مسیر خود را به سمت دانشگاه علم و صنعت تغییر دهید.

از پایانه اتوبوسرانی راه آهن دسترسی به دانشگاه علم و صنعت به 2 بار تعویض خط نیاز دارد.  ابتدا از راه آهن سوار اتوبوس های تجریش میشوید. سپس در تئاتر شهر مسیر خود را به سمت تهرانپارس تغییر میدهید و در ایستکاه آیت سوار بی آر تی های دانشگاه علم و صنعت میشوید.

ساختمان های فرعی دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

بجز دانشکده های تخصصی ذکر شده ، دانشگاه علم و صنعت دارای واحد آموزش مجازی به صورت مجزا ، ساختمان پردیس شماره 2 و البته سه واحد مجزا در شهرهای نور ، کیش و چابهار دارد.

پردیس شماره 2 دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1391 تاسیس شد. هدف از تاسیس پردیس دانشگاه علم و صنعت مثل همه پردیس های دانشگاه های دولتی با هدف جذب بیشتر دانشجو و تکمیل ظرفیت های خالی دانشگاه البته با دریافت هزینه های اضافی بود. آدرس پردیس 2 دانشگاه علم و صنعت تهران :

پردیس دانشگاهی وابسته به دانشگاه علم و صنعت ایران در محل تهران – میدان رسالت – خیابان فرجام شرقی – خیابان شهید حسینعلی – پلاک ۹ واقع شده است.

واحد آموزش مجازی دانشگاه علم و صنعت تهران

در شرایط شیوع ویروس کرونا ، با توجه به نیاز مبرم همه واحد های آموزشی به سیستم آموزش مجازی ، دانشگاه علم و صنعت با راه اندازی واحد آنلاین با پشتیبانی اختصاصی از کلاس های آموزش مجازی توانست این بحران را به خوبی از سر بگذراند. برای تماس با واحد پشتیبانی آموزش از جدول زیر استفاده کنید. در جدول زیر به تفکیک رشته های ارائه شده در دانشگاه علم و صنعت تهران میتوانید ایمیل و شماره تماس با پشتیبانی را مشاهده کنید.

رتبه جهانی دانشگاه علم و صنعت ایران در آموزش مجازی

رتبه جهانی و فعالیت های دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

نظام رتبه بندی تایمز در سال 2016 ، رتبه جهانی دانشگاه علم و صنعت تهران 475امین دانشگاه برتر جهان شد. در همان سال دانشگاه صنعتی شریف تهران در رتبه 476 یعنی یکی بعد از دانشگاه علم و صنعت ایران قرار گرفت. در سال 2017 رتبه جهانی دانشگاه علم و صنعت تهران ایران در میان تمامی دانشگاه های برتر جهان به 500 تغییر یافت.

بیشتر بخوانید: معرفی دانشگاه صنعتی شریف

درمورد رتبه جهانی دانشگاه علم و صنعت تهران میان دانشگاه های برتر صنعتی جهان اما داستان متفاوت است و رتبه این دانشگاه در سال 2016 به صورت همزمان به عنوان 146امین دانشگاه صنعتی جهان شناخته شد. جالب است بدانید که رتبه جهانی هریک از دانشکده های تخصصی دانشگاه علم و صنعت در رتبه بندی های جهانی بصورت مجزا بررسی شده اند و دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت به صورت اختصاصی در مقایسه با تمامی دانشکده های مکانیک جهان ، رتبه 48 را دست آورده است.

همانطور که میدانید رتبه بندی های جهانی دانشگاه ها بر اساس مقالات علمی ، ژورنال ها و مجلات چاپ شده و انتشارات علمی دانشگاه و امکانات ویژه موجود در دانشگاه تقسیم بندی میشوند. پس بیایید باهم نگاهی بهه امکانات و البته فعالیت های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران بیاندازیم.

فعالیت های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران

پیش از اینکه میزان فعالیت های علمی دانشگاه علم و صنعت را بررسی کنیم بیایید باهم ببینیم اصلا چه فاکتور هایی در رتبه بندی اهمیت دارد. اولین مورد مجله های علمی تخصصی است که دانشگاه حق چاپ آن را برعهده دارد. این عدد برای دانشگاه علم و صنعت ایران 13 است که به نسبت میتوان تعداد مجلات علمی این دانشگاه را بالا دانست. از این 13 مجله علمی 5 مجله در سطح بین المللی معتبر هستند.

همایش های علمی بین المللی برگزار شده در این دانشگاه بیش از 75 مراسم است که به بالابردن اعتبار دانشگاه کمک شایانی میکند. سایر نکات تاثیر گذار در رتبه جهانی دانشگاه علم و صنعت تهران را در جدول زیر مشاهده میکنید.

رتبه جهانی و فعالیت های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

امکانات دانشگاه علم و صنعت تهران

باتوجه به اینکه بسیاری از چهره های سیاسی ، علمی و فنی کشور در دانشگاه علم و نعت تحصیل کرده یا تدریس یکنند ، پس بالطبع امکانات دانشگاه علم و صنعت ایران به مراتب از دیگر دانشگاه ها بالاتر خواهد بود. نحوه برگزاری کلاس ها ، خوابگاه ، آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی و … بی شک در دانشگاه علم و صنعت متفاوت خواهد بود.

برای مثال در دوران کرونا و آنلاین شدن کلاس ها، همه دانشگاه ها برای داشتن بهترین بازدهی از کلاس های آنلاین فعالیت های زیادی انجام دادند. در این میان دانشگاه علم و صنعت ایران تهران ، با راه اندازی پهنای باند اختصاصی، دیتا سنتر و نرم افزار مدیریت آموزش توانست از دوران شیوع ویروس کرونا جهت پیشرفت و ابداع روش های اختصاصی استفاده کند.

ویژگی های برجسته دانشگاه علم و صنعت

دانشگاه علم و صنعت اولین دانشگاهی بود که دانشکده مهندسی خودرو را در کشور ارائه داد . همچنین دانشگاه علم و صنعت تهران تنها دانشگاهی است که به صورت اختصاصی رشته های مهندسی راه آهن را ارائه میدهد. این دانشگاه حتی پیش از شیوع ویروس کرونا سیستم آموزش الکترونیکی را در رشته های مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات ونرم افزار راه اندازی کرده بود. میتوان گفت تمامی گنجینه های تحقیقاتی دانشگاه های کشور در دانشگاه علم و صنعت قرار دارد. از سایر دست آورد های دانشگاه علم و صنعت ایران میتوان موارد زیر را نام برد:

  • تاسیس مرکز تحقیقات فناوری با همکاری وزارت علوم و فناوری
  • تاسیس مرکز فناوری عصبی ایران
  • تاسیس موسسه کامپوزیت ایران
  • تاسیس اولین کلینیک صنعتی دانشگاه های ایران
  • رتبه اول علمی در گروه های درسی الکترونیک ، سازه های هیدرولیکی و مکانیک جامدات در میان تمام دانشگاه های کشور

خوابگاه و سایر امکانات رفاهی دانشگاه علم و صنعت

فارغ التحصیلان دانشگاه علم و صنعت - رشته های دانشگاه علم و صنعت تهران

دانشگاه علم و صنعت یکی از دانشگاه های نسبتا سیاسی در سطح کشور است. به طوری که در سال 1397 بازرسان سازمان انرژی اتمی به بازرسی و نمونه برداری از دستاورد ها و آزمایشگاه های این دانشگاه پرداختند. به همین علت اطلاعات زیادی درباره شرایط اسکان ، محل اسکان دانشجویان خوابگاهی و سایر امکانات موجود در دانشگاه در دسترس عموم نیست. شاید برایتان جالب باشد که بدانید کدام چهره های علمی ،  فرهنگی و سیاسی با دانشگاه علم و صنعت به نحوی در ارتباط بوده یا هستند.

چهره های علمی ، فرهنگی و سیاسی دانشگاه علم و صنعت ایران

دو تن از سرشناس ترین چهره های فعال در دانشگاه علم و صنعت ایران ، جناب آقای محمود احمدی نژاد و آقای محسن رضایی هستند. که یکی رئیس جمهور سابق و دیگری دبیر رسمی مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاون اقتصادی رئیس جمهور بوده است.

از میان چهره های هنری میتوان به سرکار خانم تهمینه میلانی نویسنده و کارگردان بنام کشور و همایون خرم استاد موسیقی مشهور ایرانی معرفی کرد.

تعداد چهره های علمی دانشگاه علم و صنعت بسیار زیاد است اما میتوان در میان آنها میتوان مهرداد راجی کرمانی اولین دانش آموخته رشته برق و استاد تمام دانشگاه های وسترن آنتاریو ، لندن و کانادا ، محمد باقر نیو اولین دانش آموخته مهندسی برق در ایران و بنیان گذار صنعت کاشی و نساجی نوین را نام برد که در سال 1311 اولین دانش آموخته مهندسی ماشین شد، را نام برد.

معرفی رشته های دانشگاه علم و صنعت تهران

در ادامه جدول هایی را مشاهده میکنید که به تفکیک دانشکده تخصصی هر رشته ، رشته های ارائه شده در دانشگاه علم و صنعت ایران تهران را مشاهده میکنید.

دانشکده مهندسی خودرو

دانشکده مهندسی برق دانشکده مهندسی شیمی دانشکده مهندسی راه آهن

دانشکده مهندسی عمران

سازه و بدنه خودرو مخابرات امن و رمزنگاری علوم فناوری نانو – نانو شیمی مهندسی ایمنی راه آهن مهندسی و مدیریت سازه
سیستم محرکه خودرو الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی مدلسازی شبیه سازی و کنترل مهندسی خطوط راه آهن
سیستم دینامیکی خودرو نانو الکترونیک طراحی فرایند بهینه سازی سیستم ها
سیستم های الکترونیک دیجیتال فرایند جداسازی
سیستم های قدرت شیمی آلی
مخابرات سیستم شیمی تجزیه
مدار های مجتمع الکترونیک

دانشکده مهندسی مکانیک

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی پیشرفت دانشکده مهندسی صنایع

دانشکده فناوری های نوین

تبدیل انرژی شبکه های کامپیوتر کار آفرینی کسب و کار جدید مدیریت مهندسی نانوفناوری- نانو مواد
ساخت و تولید نرم افزار مدیریت تکنولوژی مهندسی سیستم های انرژی
مدیریت اجرایی
مدیریت کسب و کار
مدیریت فناوری اطلاعات

بجز رشته هایی که جدول آمده از میان رشته های زبان، رشته آموزش زبان انگلیسی نیز در دانشگاه علم و صنعت تهران آموزش داده میشود. اما قبولی در این دانشگاه چه شرایطی دارد؟

قبول شدن در بهترین دانشگاه صنعتی کشور دانشگاه علم و صنعت

قبول شدن در رشته های برتر دانشگاه علم و صنعت با مشاوره کنکور آکو

با وجود همه دستاورد ها و امکانات ویژه دانشگاه علم و صنعت ایران تهران و رشته های برتر و خاص ارائه شده در این دانشگاه ، هرگز فراموش نکنید که این دانشگاه نیز درست مثل همه دانشگاه های کشور از طریق کنکور سراسری دانشجوی ورودی جدید میپذیرد. پس قبول شدن در دانشگاه علم وصنعت تهران با وجود رتبه جهانی فوق العاده ای که دارد ، هرگز دور از انتظار نخواهد بود.

برای قبولی در رشته های برتر دانشگاه علم و صنعت کافی است با برنامه ریزی و با روش درست درس بخوانیم. امید داشته باشیم و پشتکار و تلاش را در اولویت قرار دهیم. حتی اگر از همین امروز شروع کنیم و اصولی درس بخوانیم ، میتوانیم جزو رتبه های برتر باشیم و در ورودی سال 1401 دانشگاه علم و صنعت باشیم

اگر تا به امروز چندان برای کنکور تلاش نکرده ای و هدف خاصی را دنبال نمیکردی ولی با خواندن شرایط ویژه ورتبه جهانی و امکانات دانشگاه علم و صنعت ، برای قبولی در این دانشگاه راقب شده ای ، بهتر است همین حالا از طریق ارسال پیامک به سامانه مرکز مشاوره تخصصی کنکور آکو یا تماس با شمار های تماس ما ، با مشاور متخصص کنکور خودت ارتباط برقرار کنی و برنامه درسی ویژه قبول شدن در دانشگاه علم و صنعت را دریافت کنی.

اردو مطالعاتی عید نوروز کنکور

مهشید صالحی نژاد

مهشید صالحی نژاد مدیر تیم تولید محتوای سایت مشاوره تحصیلی هستم. سعی می کنم بهترین و با کیفیت ترین محتوای آموزشی را در اختیار شما قرار دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن